Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

OYUN SETİ İLE CUMHURİYETİ KURTARMAK....

BAKIRKÖY 31.05.2021 - 15:04, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

OYUN SETİ İLE CUMHURİYETİ KURTARMAK....

Bakırköy Belediyesi, temizlik işçisine 5 Tl. yemek ücretini reva görürken, vergisini ödeyen teyzelere-amcalara-dedelere-ninelere 119,99 Tl. lik ‘’Yaşasın Cumhuriyet’’ oyun setleri hediye etmiş. Yani, yine ‘’Ayranı yok içmeye …’’ deyiminden vazgeçmemiş. Elbette Cumhuriyet Yaşasın, hemde ilelebet yaşasın-yaşatacağız ama 119.99. Tl’ye satılan oyunlarla değil. Türk milleti gerçekleri akıl ve bilim yolu ile değerlendirdikçe ilerleyip gelişir. 80 yaşında ki dedelere-ninelere oyun seti hediye etmenin ve bunu belediyecilik başarısı gibi sunmanın, Cumhuriyet Gazetesini kalkındırmaktan başka hiçbir getirisi yoktur. Ne diyelim; bir tarafta İlçenin belediye başkanı oyun seti ile başarı beklerken, diğer tarafta mafya babası 40 yaş altı gençliğe seslenerek Freud’tan, Abraham Maslow’dan bahsedip Hümanistik Psikolojiyi anlatıyor.   Bakırköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli olan DİSK üyesi Hakan Uzunel Covid-19 tedavisi görmekte olduğu Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen 47 yaşında hayata veda etti. Hani hep söyleriz ya: Dostum dostum Güzel dostum Bu ne beter çizgidir bu Bu ne çıldırtan denge Yaprak döker bir yanımız Bir yanımız bahar bahçe Evet, milyonlarca dolarlık evde oturup devrim nutukları atanların yönettiği belediye de, 5 Tl. yemek parasına muhtaç edilip dengesiz beslendiği için yaşama tutunamayanların adıdır Hakan UZUNEL… Tini şad mekanı daim uçmağ olsun.   Bir önceki yazımda, Bakırköy Belediyesinde çalışmadan maaş alan 25 kişiyi tespit etmiş ve eğer belediye başkanı isterse bu isimleri kendisine verebilirim demiştim. Sayın başkan derhal konuya ilgi-alaka göstererek benden isimleri istedi ve tahkikat yaptıracağını, eğer verilen isimlerle ilgili iddia doğru çıkarsa hepsini işten atacağını, yetimlerin hakkını kimseye yedirmeyeceğini söyleyerek teşekkür etti… demeyi çok isterdim ama Bakırköy Belediyesinden, sahte diploma olayında olduğu gibi halen TIK yok.

Bakırköy Belediyesi, temizlik işçisine 5 Tl. yemek ücretini reva görürken, vergisini ödeyen teyzelere-amcalara-dedelere-ninelere 119,99 Tl. lik ‘’Yaşasın Cumhuriyet’’ oyun setleri hediye etmiş. Yani, yine ‘’Ayranı yok içmeye …’’ deyiminden vazgeçmemiş.

Elbette Cumhuriyet Yaşasın, hemde ilelebet yaşasın-yaşatacağız ama 119.99. Tl’ye satılan oyunlarla değil. Türk milleti gerçekleri akıl ve bilim yolu ile değerlendirdikçe ilerleyip gelişir. 80 yaşında ki dedelere-ninelere oyun seti hediye etmenin ve bunu belediyecilik başarısı gibi sunmanın, Cumhuriyet Gazetesini kalkındırmaktan başka hiçbir getirisi yoktur.

Ne diyelim; bir tarafta İlçenin belediye başkanı oyun seti ile başarı beklerken, diğer tarafta mafya babası 40 yaş altı gençliğe seslenerek Freud’tan, Abraham Maslow’dan bahsedip Hümanistik Psikolojiyi anlatıyor.

 

Bakırköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli olan DİSK üyesi Hakan Uzunel Covid-19 tedavisi görmekte olduğu Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen 47 yaşında hayata veda etti. Hani hep söyleriz ya:

Dostum dostum

Güzel dostum

Bu ne beter çizgidir bu

Bu ne çıldırtan denge

Yaprak döker bir yanımız

Bir yanımız bahar bahçe

Evet, milyonlarca dolarlık evde oturup devrim nutukları atanların yönettiği belediye de, 5 Tl. yemek parasına muhtaç edilip dengesiz beslendiği için yaşama tutunamayanların adıdır Hakan UZUNEL… Tini şad mekanı daim uçmağ olsun.

 

Bir önceki yazımda, Bakırköy Belediyesinde çalışmadan maaş alan 25 kişiyi tespit etmiş ve eğer belediye başkanı isterse bu isimleri kendisine verebilirim demiştim. Sayın başkan derhal konuya ilgi-alaka göstererek benden isimleri istedi ve tahkikat yaptıracağını, eğer verilen isimlerle ilgili iddia doğru çıkarsa hepsini işten atacağını, yetimlerin hakkını kimseye yedirmeyeceğini söyleyerek teşekkür etti… demeyi çok isterdim ama Bakırköy Belediyesinden, sahte diploma olayında olduğu gibi halen TIK yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.