Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ÖRNEK BELEDİYE BAKIRKÖY

BAKIRKÖY 23.05.2021 - 16:40, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ÖRNEK BELEDİYE BAKIRKÖY

Görmedim Bakırköy’de candan seveni Yalancı partililer terketti beni Kul ettim CHP’ye ben bu bedeni Yine de kimseye yaranamadım… Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, pandemiden dolayı oluşan tüm olumsuzluklara-yasaklara rağmen genç sporcularla birlikte 19 Mayıs’a özel yürüyüş düzenliyor. Bu yürüyüşte gözler haliyle CHP İlçe başkan ve yönetimini arıyor ama hiç biri ortada yok. Yani CHP’li belediye başkanı Kerimoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını CHP’siz kutlamak zorunda bırakılmış. Bu ayıbın açıklaması olamaz… Sonra bana diyorlar ki, ‘’Müslüm Babanın Yaranamadım şarkısı ne alaka’’…   Cuma günü belediye meclis toplantısı vardı. Meclis üyelerinin kürsüde yaptıkları konuşmaların ardından söz alan sayın Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesinin Türkiye’de ÖRNEK belediye olduğundan bahsetti. Örnek belediye mi, ÖRDEK belediye mi buna halk karar verir ama sayın Kerimoğlu’nun meclis üyelerini kastederek söylediği sözlerine sonuna kadar katılıyorum. Bakırköy’ün aleyhine olan birçok kararda, AK Partili meclis üyeleri hangi sebeptendir bilinmez ama Kerimoğlu’nun yanında yer alarak tam destek vermişlerdir.  Bakırköy’ün Örnek belediye olmasından kasıt; Bakırköy’de yaşanan tüm olumsuzluklara, görmedim-duymadım-bilmiyorum diyerek kulak tıkayıp, ilçemizin dışarıdan ‘Dikensiz Gül Bahçesi’ gibi görünmesine vesile olan AK Partili meclis üyeleridir. Şimdi muhalif partinin Meclis Üyeleri, Osmaniye Mahallesinde bulunan cumartesi pazarının olduğu alanın devriyle ilgili ne yapacaklar merak konusu... Ördek belediyenin örnek Meclis üyesi olup, alınacak yanlış karara evet mi diyecekler, yoksa bu kadar örneklik yeter diyerek Bakırköy Halkının yanında mı yer alacaklar? Şaibeli bir geçmişe sahip olan Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün, Bakırköy’de bulunan siyasi partileri OY Kartlarını açarak ikna mı edecek?  Bakırköy Halkı: Bu işin rantı şimdiki rakamlarla yaklaşık 100 milyon dolardır. Aklınızı başınıza toplayıp ilçenize sahip çıkın. Bandırma Vapurunu terkedip, Kimin kayığına binerse onun küreğini çekenlerden olmayın Bütün siyasi partilerin ilçe başkanları; pazar yerinin Pazarcılar Odasına peşkeş çekilmesine ilişkin karar şu an hukuk komisyonunda. İşin başında bu yanlış karara, ‘DUR’ demek için ortak basın açıklaması yaparak Bakırköy Halkının yalnız olmadığını cümle aleme gösterin.   Bakırköy Belediyesinde Bankamatik çalışanlardan 25 kişiyi kendi imkanlarımla tesbit ettim. Yaklaşık 250 isim ise, ancak başkan tarafından bizzat tespit edilebilir. Şayet sayın Kerimoğlu talep ederse, bendeki isimleri kendisine gönderirim.

Görmedim Bakırköy’de candan seveni

Yalancı partililer terketti beni

Kul ettim CHP’ye ben bu bedeni

Yine de kimseye yaranamadım…

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, pandemiden dolayı oluşan tüm olumsuzluklara-yasaklara rağmen genç sporcularla birlikte 19 Mayıs’a özel yürüyüş düzenliyor. Bu yürüyüşte gözler haliyle CHP İlçe başkan ve yönetimini arıyor ama hiç biri ortada yok. Yani CHP’li belediye başkanı Kerimoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını CHP’siz kutlamak zorunda bırakılmış. Bu ayıbın açıklaması olamaz… Sonra bana diyorlar ki, ‘’Müslüm Babanın Yaranamadım şarkısı ne alaka’’…

 

Cuma günü belediye meclis toplantısı vardı. Meclis üyelerinin kürsüde yaptıkları konuşmaların ardından söz alan sayın Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesinin Türkiye’de ÖRNEK belediye olduğundan bahsetti. Örnek belediye mi, ÖRDEK belediye mi buna halk karar verir ama sayın Kerimoğlu’nun meclis üyelerini kastederek söylediği sözlerine sonuna kadar katılıyorum. Bakırköy’ün aleyhine olan birçok kararda, AK Partili meclis üyeleri hangi sebeptendir bilinmez ama Kerimoğlu’nun yanında yer alarak tam destek vermişlerdir. 

Bakırköy’ün Örnek belediye olmasından kasıt; Bakırköy’de yaşanan tüm olumsuzluklara, görmedim-duymadım-bilmiyorum diyerek kulak tıkayıp, ilçemizin dışarıdan ‘Dikensiz Gül Bahçesi’ gibi görünmesine vesile olan AK Partili meclis üyeleridir.

Şimdi muhalif partinin Meclis Üyeleri, Osmaniye Mahallesinde bulunan cumartesi pazarının olduğu alanın devriyle ilgili ne yapacaklar merak konusu... Ördek belediyenin örnek Meclis üyesi olup, alınacak yanlış karara evet mi diyecekler, yoksa bu kadar örneklik yeter diyerek Bakırköy Halkının yanında mı yer alacaklar?

Şaibeli bir geçmişe sahip olan Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün, Bakırköy’de bulunan siyasi partileri OY Kartlarını açarak ikna mı edecek? 

Bakırköy Halkı:

Bu işin rantı şimdiki rakamlarla yaklaşık 100 milyon dolardır. Aklınızı başınıza toplayıp ilçenize sahip çıkın. Bandırma Vapurunu terkedip, Kimin kayığına binerse onun küreğini çekenlerden olmayın

Bütün siyasi partilerin ilçe başkanları; pazar yerinin Pazarcılar Odasına peşkeş çekilmesine ilişkin karar şu an hukuk komisyonunda. İşin başında bu yanlış karara, ‘DUR’ demek için ortak basın açıklaması yaparak Bakırköy Halkının yalnız olmadığını cümle aleme gösterin.

 

Bakırköy Belediyesinde Bankamatik çalışanlardan 25 kişiyi kendi imkanlarımla tesbit ettim. Yaklaşık 250 isim ise, ancak başkan tarafından bizzat tespit edilebilir. Şayet sayın Kerimoğlu talep ederse, bendeki isimleri kendisine gönderirim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.