Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖNCE TEHDİT SONRA İŞGAL..

BAKIRKÖY 22.12.2021 - 23:05, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ÖNCE TEHDİT SONRA İŞGAL..

İşgalden sonrasını düşünmek dahi istemiyorum.
Eskiler bilir, “Çarşamba’nın gelişi Perşembe’den bellidir” diye bir atasözü vardır. İşte o söz bugün gerçek oldu. Geçtiğimiz perşembe günü, Belediye İş Sendikası genel başkanı meydanda yaptığı konuşmada, belediye başkanına tehditler savurarak aslında bugün yaşanan işgalin ilk fitilini de ateşlemişti. Tek Haber Gazetesi olarak o gün devleti uyarmış ve adaleti göreve davet etmiştik. Herhalde uyarılarımız pek ciddiye alınmamış olacak ki, bugün CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı kısa süreliğine de olsa işgal edildi. İki aydır grevde ki emekçilere günlük 280 TL. yerine 100 TL ödeyen Belediye İş Sendikası, sanırım daha fazla kasalarından para çıkmasın diye böyle gayriyasal yolu tercih etti. AK Partili belediyelerde ücretlerin çok daha düşük olmasına rağmen duruma seyirci kalan sendikaların, söz konusu CHP’li belediyeler olduğunda her türlü tehdit-baskı-zorlamalara başvurması ise son derece düşündürücü…   Bu arada Belediye İş Sendikasına da çok teşekkür ederim. Çünkü onların işgali sayesinde Bakırköy’de CHP ilçe başkanlığı binasının-ilçe başkanının olduğunu bu vesileyle öğrenmiş olduk.
İşgalden sonrasını düşünmek dahi istemiyorum.

Eskiler bilir, “Çarşamba’nın gelişi Perşembe’den bellidir” diye bir atasözü vardır. İşte o söz bugün gerçek oldu. Geçtiğimiz perşembe günü, Belediye İş Sendikası genel başkanı meydanda yaptığı konuşmada, belediye başkanına tehditler savurarak aslında bugün yaşanan işgalin ilk fitilini de ateşlemişti. Tek Haber Gazetesi olarak o gün devleti uyarmış ve adaleti göreve davet etmiştik. Herhalde uyarılarımız pek ciddiye alınmamış olacak ki, bugün CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı kısa süreliğine de olsa işgal edildi. İki aydır grevde ki emekçilere günlük 280 TL. yerine 100 TL ödeyen Belediye İş Sendikası, sanırım daha fazla kasalarından para çıkmasın diye böyle gayriyasal yolu tercih etti. AK Partili belediyelerde ücretlerin çok daha düşük olmasına rağmen duruma seyirci kalan sendikaların, söz konusu CHP’li belediyeler olduğunda her türlü tehdit-baskı-zorlamalara başvurması ise son derece düşündürücü…

 

Bu arada Belediye İş Sendikasına da çok teşekkür ederim. Çünkü onların işgali sayesinde Bakırköy’de CHP ilçe başkanlığı binasının-ilçe başkanının olduğunu bu vesileyle öğrenmiş olduk.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.