Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

OFSPOR'UN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

GÜNDEM 04.07.2022 - 12:52, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

OFSPOR'UN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Ofspor’un Olağan Genel Kurulu 2 Temmuz’da gerçekleştirildi. Ofspor kulüp binası'nda yapılan genel kurulda, mevcut kulüp başkanı Olcay SARAL'ın tek liste ile girdiği seçim sonucu, yeni yönetim aşağıdaki gibi şekillendi: Yönetim Kurulu : Olcay SARAL (Başkan) Gökhan KÜÇÜKAKYÜZ (As Başkan) Oğuzhan SARAL (Başkan Vekili) Musab CANSIZ (Başkan Vekili) Habip ÇAKIROĞLU (Başkan Vekili) Tuncay MERİÇ (Başkan Vekili) Mehmet Emin HACIKERİMOĞLU (Genel Sekreter) İbrahim ÇOŞKUNER (Mali İşlerden Sor. Bşk. Yrd.) Sayim KUŞ (Başkan Yardımcısı) Mert Muratcan YETERLER (Başkan Yrd.) Özkan ÖZKANCA (Başkan Yrd.) Sefa DÖNMEZ (Başkan Yrd.) Murat Bünyamin ÇATAL (STK ile İlişkilerden Sor. Bşk. Yrd.) Abdullah IŞIK (Başkan Yrd.) Oğuzhan ATAGÜN (Reklam, Sponsorluk ve Paz. Sorumlusu Bşk. Yrd.) İsmail KILIÇ (Basın Sözcüsü) Taner HACIMURTEZAOĞLU (Kurumsal İşler Srm.) Kamuran BAYOĞLU (Stadyum ve Tesisler Sorumlusu) Barış AKYÜZ (Ticari Ürünler Sor.) Hüseyin KADIOĞLU (Üye) Dursun Kemal ŞİŞİK (Üye) Adem ÇELİK (Alt yapı Sorumlusu) "Kurumsal altyapısı" yeterli olmayan bir kulübün sportif altyapıda da istikrarlı başarı elde etmesinin mümkün olmadığının bilincinde olan OFSPOR yönetimi; yetenekli gençlerin, modern tesisler-modern çalışma imkânları ve modern eğitim olanakları ile buluşmasını sağlamak için önceliği sportif yatırımlara vereceği gelen bilgiler arasında.  Ofspor başkanlığına yeniden seçilen Olcay Saral yaptığı yazılı açıklamada, “2012 Temmuzunda başladığım başkanlık görevinde tam 10 yıl geride kaldı. Bugün yapılan olağan kongremizde 2 yıl daha süre aldığımız yeni yol arkadaşlarımız ile, giderek daha da tıkanan ekonomik zorluklara rağmen Of’un adını, Ofspor’un bayrağını yine yeniden ülkemin her yerinde gururla taşımaya devam edeceğiz. Ancak bu dönem esas hedefimizin Of sahilinde yapılacak 2 antrenman sahası ve kulübümüzün daha güzel yarınları için ihtiyacı olan yaklaşık 2000m2 yeni sosyal tesis ve idari binasının yapımı ile mevcut tesislerimizin daha kullanışlı hale getirilip, altyapılarımızın hizmetine bırakmak. Bütün bunları yapabilmemiz için tüm desteği ile yanımızda olan Of Belediye başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu ile birlikte yarınların Ofspor’unu inşa etmeye devam edeceğiz.” Dedi. Ofspor Başkanı Olcay Saral ve birbirinden kıymetli yöneticilerine yeni sezonda başarılar dileriz.  

Ofspor’un Olağan Genel Kurulu 2 Temmuz’da gerçekleştirildi. Ofspor kulüp binası'nda yapılan genel kurulda, mevcut kulüp başkanı Olcay SARAL'ın tek liste ile girdiği seçim sonucu, yeni yönetim aşağıdaki gibi şekillendi:

Yönetim Kurulu :
Olcay SARAL (Başkan)
Gökhan KÜÇÜKAKYÜZ (As Başkan)
Oğuzhan SARAL (Başkan Vekili)
Musab CANSIZ (Başkan Vekili)
Habip ÇAKIROĞLU (Başkan Vekili)
Tuncay MERİÇ (Başkan Vekili)
Mehmet Emin HACIKERİMOĞLU (Genel Sekreter)
İbrahim ÇOŞKUNER (Mali İşlerden Sor. Bşk. Yrd.)
Sayim KUŞ (Başkan Yardımcısı)
Mert Muratcan YETERLER (Başkan Yrd.)
Özkan ÖZKANCA (Başkan Yrd.)
Sefa DÖNMEZ (Başkan Yrd.)
Murat Bünyamin ÇATAL (STK ile İlişkilerden Sor. Bşk. Yrd.)
Abdullah IŞIK (Başkan Yrd.)
Oğuzhan ATAGÜN (Reklam, Sponsorluk ve Paz. Sorumlusu Bşk. Yrd.)
İsmail KILIÇ (Basın Sözcüsü)
Taner HACIMURTEZAOĞLU (Kurumsal İşler Srm.)
Kamuran BAYOĞLU (Stadyum ve Tesisler Sorumlusu)
Barış AKYÜZ (Ticari Ürünler Sor.)
Hüseyin KADIOĞLU (Üye)
Dursun Kemal ŞİŞİK (Üye)
Adem ÇELİK (Alt yapı Sorumlusu)


"Kurumsal altyapısı" yeterli olmayan bir kulübün sportif altyapıda da istikrarlı başarı elde etmesinin mümkün olmadığının bilincinde olan OFSPOR yönetimi; yetenekli gençlerin, modern tesisler-modern çalışma imkânları ve modern eğitim olanakları ile buluşmasını sağlamak için önceliği sportif yatırımlara vereceği gelen bilgiler arasında. 

Ofspor başkanlığına yeniden seçilen Olcay Saral yaptığı yazılı açıklamada, “2012 Temmuzunda başladığım başkanlık görevinde tam 10 yıl geride kaldı. Bugün yapılan olağan kongremizde 2 yıl daha süre aldığımız yeni yol arkadaşlarımız ile, giderek daha da tıkanan ekonomik zorluklara rağmen Of’un adını, Ofspor’un bayrağını yine yeniden ülkemin her yerinde gururla taşımaya devam edeceğiz. Ancak bu dönem esas hedefimizin Of sahilinde yapılacak 2 antrenman sahası ve kulübümüzün daha güzel yarınları için ihtiyacı olan yaklaşık 2000m2 yeni sosyal tesis ve idari binasının yapımı ile mevcut tesislerimizin daha kullanışlı hale getirilip, altyapılarımızın hizmetine bırakmak. Bütün bunları yapabilmemiz için tüm desteği ile yanımızda olan Of Belediye başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu ile birlikte yarınların Ofspor’unu inşa etmeye devam edeceğiz.” Dedi.


Ofspor Başkanı Olcay Saral ve birbirinden kıymetli yöneticilerine yeni sezonda başarılar dileriz.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.