Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

OFSPOR’da YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ…

GÜNDEM 02.07.2022 - 22:40, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

OFSPOR’da YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ…

Ofspor seçimini yaptı…
Nüfusu küçük Of'umun Nüfuzu büyük takımı OFSPOR A.Ş. Olcay Saral ile yola devam dedi.  Yeni yönetim kurulu üyelerini başta değerli dostlarım sayın;  Başkan Olcay Saral, @olcaysarall Asbaşkan Gökhan Küçükakyüz,  Başkan yardımcısı Habib Çakıroğlu, @cakirogluhabib Başkan yardımcısı sevgili kardeşim Oğuzhan Saral,  Genel sekreter Mehmet Hacıkerimoğlu @mehmet.hacikerimoglu  ve bütün saygıdeğer üyeleri tebrik ediyoruz.   Ofspor başkanlığına yeniden seçilen Olcay Saral yaptığı açıklamada, “2012 Temmuzunda başladığım başkanlık görevinde tam 10 yıl geride kaldı. Bugun yapılan olağan kongremizde 2 yıl daha süre aldığımız yeni yol arkadaşlarımız ile giderek daha da tıkanan ekonomik zorluklara rağmen Of’un adını, Ofspor’un bayrağını yine yeniden ülkemin her yerinde gururla taşımaya devam edeceğiz. Ancak bu dönem esas hedefimizin Of sahilinde yapılacak 2 antreman sahası ve kulübümüzün daha güzel yarınları için ihtiyacı olan yaklaşık 2000m2 yeni sosyal tesis ve idari binasının yapımı ile mevcut tesislerimizin daha kullanışlı hale getirilip altyapılarımızın hizmetine bırakmak.. Bütün bunları yapabilmemiz için tüm desteği ile yanımızda olan Of Belediye başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu ile birlikte yarınların Ofspor’unu inşa etmeye devam edeceğiz…” dedi.  #OfsporOfunEnBüyükMarkasıdır  #NüfusuKüçükİlçeninNüfuzuBüyükTakımı Aydın AYDIN    
Ofspor seçimini yaptı…

Nüfusu küçük Of'umun Nüfuzu büyük takımı OFSPOR A.Ş. Olcay Saral ile yola devam dedi. 

Yeni yönetim kurulu üyelerini başta değerli dostlarım sayın; 

Başkan Olcay Saral, @olcaysarall

Asbaşkan Gökhan Küçükakyüz, 

Başkan yardımcısı Habib Çakıroğlu, @cakirogluhabib

Başkan yardımcısı sevgili kardeşim Oğuzhan Saral, 

Genel sekreter Mehmet Hacıkerimoğlu @mehmet.hacikerimoglu 

ve bütün saygıdeğer üyeleri tebrik ediyoruz.

 

Ofspor başkanlığına yeniden seçilen Olcay Saral yaptığı açıklamada, “2012 Temmuzunda başladığım başkanlık görevinde tam 10 yıl geride kaldı. Bugun yapılan olağan kongremizde 2 yıl daha süre aldığımız yeni yol arkadaşlarımız ile giderek daha da tıkanan ekonomik zorluklara rağmen Of’un adını, Ofspor’un bayrağını yine yeniden ülkemin her yerinde gururla taşımaya devam edeceğiz. Ancak bu dönem esas hedefimizin Of sahilinde yapılacak 2 antreman sahası ve kulübümüzün daha güzel yarınları için ihtiyacı olan yaklaşık 2000m2 yeni sosyal tesis ve idari binasının yapımı ile mevcut tesislerimizin daha kullanışlı hale getirilip altyapılarımızın hizmetine bırakmak.. Bütün bunları yapabilmemiz için tüm desteği ile yanımızda olan Of Belediye başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu ile birlikte yarınların Ofspor’unu inşa etmeye devam edeceğiz…” dedi. 

#OfsporOfunEnBüyükMarkasıdır 

#NüfusuKüçükİlçeninNüfuzuBüyükTakımı
Aydın AYDIN

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.