Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehirin mahallelerinde aşure bereketi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2022 - 15:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:27
 

Nevşehirin mahallelerinde aşure bereketi

Nevşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımı gerçekleştirdi.Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - Nevşehir Belediyesi düzenlediği program kapsamında mahallelerde yaşayan komşular arasında birlik ve beraberliği artıran, kaynaşmayı sağlayan aşure ikram etme geleneğini sürdürmek için mahallelerde aşure dağıtımına başladı. Her gün farklı mahallelerde gerçekleştirilecek olan aşure dağıtımının ilki Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, 350 Evler Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ve Emek Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Mahallelerdeki parklarda gerçekleştirilen aşure dağıtımına Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, parti yöneticileri ve mahalle muhtarları katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri dağıtımlarda çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Savran, mahalle sakinleri ile de sohbet etti. Aşure ikramlarının 12 Ağustos Cuma akşamına kadar farklı mahallelerde süreceği bildirildi.

Nevşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - Nevşehir Belediyesi düzenlediği program kapsamında mahallelerde yaşayan komşular arasında birlik ve beraberliği artıran, kaynaşmayı sağlayan aşure ikram etme geleneğini sürdürmek için mahallelerde aşure dağıtımına başladı.

Her gün farklı mahallelerde gerçekleştirilecek olan aşure dağıtımının ilki Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, 350 Evler Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ve Emek Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Mahallelerdeki parklarda gerçekleştirilen aşure dağıtımına Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, parti yöneticileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri dağıtımlarda çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Savran, mahalle sakinleri ile de sohbet etti.

Aşure ikramlarının 12 Ağustos Cuma akşamına kadar farklı mahallelerde süreceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.