Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUZ CUMHURİYETİNDE BELEDİYELER...

GÜNDEM 17.02.2021 - 12:22, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

MUZ CUMHURİYETİNDE BELEDİYELER...

‘’Muz cumhuriyeti”, yabancı şirketlerin veya endüstrilerin ekonomik kontrolü altındaki ülkeler için aşağılayıcı bir terimdir. Muz cumhuriyeti kavramı, eski adı "United Fruit Company" olan ABD şirketinin, Orta Amerika'da yaşanan siyasi olaylardaki rolünün ortaya çıkmasının ardından siyasi terminolojiye girmişti.
Muz Cumhuriyeti diye tabir ettiğimiz beşinci sınıf ülkelerin belediyelerinde neler yaşanır bilir misiniz değerli okurlar?  Şeref, haysiyet, namus yoksunu, milli marşlarına-milli devlete düşman belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları, nefes aldıkları ülkelerin yasal boşluklarını çok iyi bildiklerinden; rüşvet, ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk, sahtekârlık gibi tüm yüz kızartıcı suçları halkın gözünün içine baka baka işlemekten asla çekinmezler. Belediye Sülükleri de denilen bu mahlûkatlar, aleyhte haber yapan basına ise, her tür saldırıyı gerçekleştirmek için fırsat kollarlar.  Evli oldukları halde, emrinde çalışan kadınlarla makamlarının güçlerini kullanarak ilişki yaşarlar. Sonra, sevgili ağır basınca eşlerine yüklü miktarda tazminat ödeyip boşanarak serbest ilişki yaşarlar.  Organize suç örgütü gibi çalışan Muz Cumhuriyetinin belediye başkan ve başkan yardımcıları için para kazanmanın her yolu mubahtır. Binbir maske kullandıkları için tanınıp bilinmeyeceklerini zannederler. Bu ahlâksızların mal varlıkları; telefon kayıtları-kredi kartı ekstreleri-tapu kayıtları ve muhasebe evrakları incelendiğinde, yaptıkları tüm hırsızlıklar rahatlıkla görülecektir. Terör örgütleriyle de dolaylı olarak ilişkide olan bu kripto vatan hainleri şimdilik günlerini gün etmekteler. Vatan-Millet edebiyatının arkasına saklanarak yaptıkları hırsızlıklar-namussuzluklar elbette bugün cezasız kalsa da, mutlaka adaletin-halkın, ya da ilahi adaletin tokadını yiyeceklerdir.  Muz Cumhuriyetlerinde yaşanan bu olumsuzluklar eğer ülkemizde yaşansaydı; HALK derhal protesto eylemleri yaparak, İçişleri ve Adalet Bakanlarını göreve çağırır hukukun işletilmesini isterdi.  HALK bilir ki, Hırsızın-Ahlaksızın-Vatan Haininin partisi olmaz.  HALK bilir ki, FETÖ-PKK ve diğer örgütlere para aktarıp, Kuran ve Atatürk’ün arkasına saklananların affı olmaz.  Rabbim, ülkemizi bu tür vatan hainlerinden korusun diyerek, Muz Cumhuriyetinde yaşananların bizde de yaşanmaması için dua edelim.   Âşık Veysel'e sormuşlar ne gördün dünyada diye… "bir pazar yeriydi üç beş metre bez aldım gidiyorum" demiş. Dünya bu kadar işte, kendi maaşınıza zam yapıp, kısa çalışma ödeneğine mahkûm ettiğiniz işçilerin ahını almaya değer mi? Not: Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, hain terör örgütü PKK’ya lanet okuyarak, katledilen şehitlerimizi rahmetle anarken, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün sessiz kalmasını da asla unutmayacağız.  Bu aralar epey dua ediyorum. Tanrım sen konuyu biliyorsun…
‘’Muz cumhuriyeti”, yabancı şirketlerin veya endüstrilerin ekonomik kontrolü altındaki ülkeler için aşağılayıcı bir terimdir. Muz cumhuriyeti kavramı, eski adı "United Fruit Company" olan ABD şirketinin, Orta Amerika'da yaşanan siyasi olaylardaki rolünün ortaya çıkmasının ardından siyasi terminolojiye girmişti.

Muz Cumhuriyeti diye tabir ettiğimiz beşinci sınıf ülkelerin belediyelerinde neler yaşanır bilir misiniz değerli okurlar? 
Şeref, haysiyet, namus yoksunu, milli marşlarına-milli devlete düşman belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları, nefes aldıkları ülkelerin yasal boşluklarını çok iyi bildiklerinden; rüşvet, ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk, sahtekârlık gibi tüm yüz kızartıcı suçları halkın gözünün içine baka baka işlemekten asla çekinmezler. Belediye Sülükleri de denilen bu mahlûkatlar, aleyhte haber yapan basına ise, her tür saldırıyı gerçekleştirmek için fırsat kollarlar. 
Evli oldukları halde, emrinde çalışan kadınlarla makamlarının güçlerini kullanarak ilişki yaşarlar. Sonra, sevgili ağır basınca eşlerine yüklü miktarda tazminat ödeyip boşanarak serbest ilişki yaşarlar. 

Organize suç örgütü gibi çalışan Muz Cumhuriyetinin belediye başkan ve başkan yardımcıları için para kazanmanın her yolu mubahtır. Binbir maske kullandıkları için tanınıp bilinmeyeceklerini zannederler. Bu ahlâksızların mal varlıkları; telefon kayıtları-kredi kartı ekstreleri-tapu kayıtları ve muhasebe evrakları incelendiğinde, yaptıkları tüm hırsızlıklar rahatlıkla görülecektir. Terör örgütleriyle de dolaylı olarak ilişkide olan bu kripto vatan hainleri şimdilik günlerini gün etmekteler. Vatan-Millet edebiyatının arkasına saklanarak yaptıkları hırsızlıklar-namussuzluklar elbette bugün cezasız kalsa da, mutlaka adaletin-halkın, ya da ilahi adaletin tokadını yiyeceklerdir. 


Muz Cumhuriyetlerinde yaşanan bu olumsuzluklar eğer ülkemizde yaşansaydı; HALK derhal protesto eylemleri yaparak, İçişleri ve Adalet Bakanlarını göreve çağırır hukukun işletilmesini isterdi. 
HALK bilir ki, Hırsızın-Ahlaksızın-Vatan Haininin partisi olmaz. 
HALK bilir ki, FETÖ-PKK ve diğer örgütlere para aktarıp, Kuran ve Atatürk’ün arkasına saklananların affı olmaz. 
Rabbim, ülkemizi bu tür vatan hainlerinden korusun diyerek, Muz Cumhuriyetinde yaşananların bizde de yaşanmaması için dua edelim.

 

Âşık Veysel'e sormuşlar ne gördün dünyada diye… "bir pazar yeriydi üç beş metre bez aldım gidiyorum" demiş.
Dünya bu kadar işte, kendi maaşınıza zam yapıp, kısa çalışma ödeneğine mahkûm ettiğiniz işçilerin ahını almaya değer mi?

Not: Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, hain terör örgütü PKK’ya lanet okuyarak, katledilen şehitlerimizi rahmetle anarken, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün sessiz kalmasını da asla unutmayacağız. 


Bu aralar epey dua ediyorum. Tanrım sen konuyu biliyorsun…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.