Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

MÜJDE, YENİ SENDİKAMIZ DOĞDU...

BAKIRKÖY 21.01.2022 - 15:59, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

MÜJDE, YENİ SENDİKAMIZ DOĞDU...

Değerli okurlar; gittikçe yoğunlaşması beklenen kar yağışı ve TİPİ nedeniyle lütfen kendinize dikkat edin. Yetkililerin uyarılarına kulak verin.
Sizlere bugün, güneşli günlerin çok yakında olduğunu müjdelemek isterdim ama görüyorum ki, tipi bize uzun süre daha nefes aldırmayacak. Bugün itibarıyla 89 gündür grevde olan Bakırköy Belediyesinin Emekçileri ve DİSK, belediyeye çok büyük rahatsızlık vermiş olacaklar ki, aldığım duyumlara göre sayın Kerimoğlu bir daha hak arama mücadelesi yaşanmaması için yeni sendika kurup (Çalış-Sen) start vermiş. Şu ana kadar, Bakırköy Belediyesinde çalışan 274 kişiyi bağlı bulundukları sendikalardan istifa ettirmişler. Yeni sendikanın kurucuları ise başkanlarının emir kulları olan bildik-tanıdık isimler. Sayın başkan; naylon fatura, naylon parti, naylon adayı duydum ama naylon sendika kurmak da neyin nesi! Kendinizi Siraküza Kralı Dionysos’mı zannettiniz! Martin Luther King’in de dediği gibi, ‘’beni korkutan kötülerin baskısı değil iyilerin kayıtsızlığıdır.’’   696 sayılı KHK’ya göre, işçilere çocuk yardımı-eğitim yardımı-yakacak yardımı yapılırken, yine aynı işçilere yaklaşık 3 yıldır ödenmesi gereken yıllık yüzde 8 tutarında para nerede-neden ödenmiyor diye çok merak ediyorum.   Daha önce haberimiz üzerine iptal edilen telsiz ihalesi, bize gelen ihbarlara göre yeniden gündeme alınmış. Bu konuda belediye gerekli açıklama yapacak mı?   Sürekli rapor alarak yaşamını Elazığ’da devam ettiren maaşını Bakırköy belediyesinin ödediği güvenlik görevliniz kim? Kimin yakını? Bu şekilde belediye de çalışan kaç kişi var?   Yaklaşık bir yıldır, CHP mv. Özgür Karabat’ın (eski Çekmeköy belediye meclis üyesi olan Aynur Doğan E. ile bir evde yakınlaşması sonrasında şantaja uğradığı iddia edilmişti) yanında olan ve Bakırköy halkından alınan vergilerle maaşı belediye tarafından ödenen personel kim? Konu hakkında Cimer’den size yazı geldi mi?   696 sayılı yasaya aykırı şekilde 21 güvenlik elamanını büro personeli yaptınız mı? Yine, 20 güvenlik elamanını Zabıta destek hizmetlerinde görevlendirdiniz mi?   Yaklaşık beş yıldır belediyeye et almadığınız ve bundan dolayı kreş öğrencilerine, işçi-memurlara etsiz yemek verdiğiniz doğru mu? Eğer doğruysa siz vejetaryen misiniz yoksa fakir belediye misiniz? Sorular, sorular, sorular… Cevapsız-boynu bükük-kayıtsız kalmışlığına isyan eden sorularla kalın…
Değerli okurlar; gittikçe yoğunlaşması beklenen kar yağışı ve TİPİ nedeniyle lütfen kendinize dikkat edin. Yetkililerin uyarılarına kulak verin.

Sizlere bugün, güneşli günlerin çok yakında olduğunu müjdelemek isterdim ama görüyorum ki, tipi bize uzun süre daha nefes aldırmayacak.

Bugün itibarıyla 89 gündür grevde olan Bakırköy Belediyesinin Emekçileri ve DİSK, belediyeye çok büyük rahatsızlık vermiş olacaklar ki, aldığım duyumlara göre sayın Kerimoğlu bir daha hak arama mücadelesi yaşanmaması için yeni sendika kurup (Çalış-Sen) start vermiş. Şu ana kadar, Bakırköy Belediyesinde çalışan 274 kişiyi bağlı bulundukları sendikalardan istifa ettirmişler. Yeni sendikanın kurucuları ise başkanlarının emir kulları olan bildik-tanıdık isimler.

Sayın başkan; naylon fatura, naylon parti, naylon adayı duydum ama naylon sendika kurmak da neyin nesi! Kendinizi Siraküza Kralı Dionysos’mı zannettiniz! Martin Luther King’in de dediği gibi, ‘’beni korkutan kötülerin baskısı değil iyilerin kayıtsızlığıdır.’’

 

696 sayılı KHK’ya göre, işçilere çocuk yardımı-eğitim yardımı-yakacak yardımı yapılırken, yine aynı işçilere yaklaşık 3 yıldır ödenmesi gereken yıllık yüzde 8 tutarında para nerede-neden ödenmiyor diye çok merak ediyorum.

 

Daha önce haberimiz üzerine iptal edilen telsiz ihalesi, bize gelen ihbarlara göre yeniden gündeme alınmış. Bu konuda belediye gerekli açıklama yapacak mı?

 

Sürekli rapor alarak yaşamını Elazığ’da devam ettiren maaşını Bakırköy belediyesinin ödediği güvenlik görevliniz kim? Kimin yakını? Bu şekilde belediye de çalışan kaç kişi var?

 

Yaklaşık bir yıldır, CHP mv. Özgür Karabat’ın (eski Çekmeköy belediye meclis üyesi olan Aynur Doğan E. ile bir evde yakınlaşması sonrasında şantaja uğradığı iddia edilmişti) yanında olan ve Bakırköy halkından alınan vergilerle maaşı belediye tarafından ödenen personel kim? Konu hakkında Cimer’den size yazı geldi mi?

 

696 sayılı yasaya aykırı şekilde 21 güvenlik elamanını büro personeli yaptınız mı? Yine, 20 güvenlik elamanını Zabıta destek hizmetlerinde görevlendirdiniz mi?

 

Yaklaşık beş yıldır belediyeye et almadığınız ve bundan dolayı kreş öğrencilerine, işçi-memurlara etsiz yemek verdiğiniz doğru mu? Eğer doğruysa siz vejetaryen misiniz yoksa fakir belediye misiniz?

Sorular, sorular, sorular… Cevapsız-boynu bükük-kayıtsız kalmışlığına isyan eden sorularla kalın…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.