Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

MUHARREM İNCE İSTİFA EDİYOR

GÜNDEM 07.02.2021 - 22:58, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

MUHARREM İNCE İSTİFA EDİYOR

Muharrem ince yarın yani Pazartesi günü kesin olarak CHP'den istifa ediyor. Aynı hafta içerisinde ise Muharrem İnce ile birlikte hareket edecek olanlar da istifalarını verecekler. İnce, yarın istifasını açıklayacağı basın toplantısında hem hükümete, hemde Kılıçdaroğluna yüklenecek... Muharrem İnce (4 Mayıs 1964; Elmalık, Yalova), Türk öğretmen ve siyasetçi. 2018 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Cumhurbaşkanı adayı yapılmıştır. 2002 ve 2015 yılları arasında yapılan tüm genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova milletvekili olarak meclise giren İnce, iki dönem CHP Grup Başkanvekilliği görevini sürdürmüştür. 2014 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından 18 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilen 18. Cumhuriyet Halk Partisi Olağanüstü Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu ile yarışmak için grup başkanvekilliği görevinden istifa etmiştir. 2018 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olmuş ve seçime katılan vatandaşlardan 30.67'sinin oyunu alarak ikinci olmuştur.

Muharrem ince yarın yani Pazartesi günü kesin olarak CHP'den istifa ediyor. Aynı hafta içerisinde ise Muharrem İnce ile birlikte hareket edecek olanlar da istifalarını verecekler. İnce, yarın istifasını açıklayacağı basın toplantısında hem hükümete, hemde Kılıçdaroğluna yüklenecek...

Muharrem İnce (4 Mayıs 1964; Elmalık, Yalova), Türk öğretmen ve siyasetçi. 2018 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Cumhurbaşkanı adayı yapılmıştır.

2002 ve 2015 yılları arasında yapılan tüm genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova milletvekili olarak meclise giren İnce, iki dönem CHP Grup Başkanvekilliği görevini sürdürmüştür. 2014 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından 18 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilen 18. Cumhuriyet Halk Partisi Olağanüstü Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu ile yarışmak için grup başkanvekilliği görevinden istifa etmiştir. 2018 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olmuş ve seçime katılan vatandaşlardan 30.67'sinin oyunu alarak ikinci olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.