Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Muğla Yatağan’da birinci etapta sıcak asfaltlama yapılıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2022 - 08:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Muğla Yatağan’da birinci etapta sıcak asfaltlama yapılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesinin Yatağan ilçesinde 10 Milyon 480 Bin TL yatırımla başlattığı proje kapsamında Mehmet Özcan Caddesinde tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından 500 metrelik asfaltlamaya başladı. MUĞLA İGFA- Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yatağan’da devam eden ve yaklaşık 10 Milyon 480 bin TL’ye mal olacak olan alt ve üstü yapı çalışmaları kapsamında projenin 1. etabı olan Mehmet Özcan Caddesinde, içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu imalatlarını tamamladı. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarının startını veren Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mehmet Özcan Caddesinde ilk sıcak asfaltlamaya işlemini gerçekleştiriyor.  Asfaltma çalışmalarını aynı gün içerisinde bitiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilerleyen süreçte ve program çerçevesin de kavşak düzenlemeleri ve yol kaplamaları ile kent mobilyaları yenilenerek proje tamamlayacak.   

Muğla Büyükşehir Belediyesinin Yatağan ilçesinde 10 Milyon 480 Bin TL yatırımla başlattığı proje kapsamında Mehmet Özcan Caddesinde tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından 500 metrelik asfaltlamaya başladı.

MUĞLA İGFA- Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yatağan’da devam eden ve yaklaşık 10 Milyon 480 bin TL’ye mal olacak olan alt ve üstü yapı çalışmaları kapsamında projenin 1. etabı olan Mehmet Özcan Caddesinde, içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu imalatlarını tamamladı.

Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarının startını veren Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mehmet Özcan Caddesinde ilk sıcak asfaltlamaya işlemini gerçekleştiriyor. 

Asfaltma çalışmalarını aynı gün içerisinde bitiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilerleyen süreçte ve program çerçevesin de kavşak düzenlemeleri ve yol kaplamaları ile kent mobilyaları yenilenerek proje tamamlayacak. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.