Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

MHP İLÇE BAŞKANINDAN SERT TEPKİ...

BAKIRKÖY 05.08.2021 - 17:07, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

MHP İLÇE BAŞKANINDAN SERT TEPKİ...

Bakırköy ilçemizin ortak kullanımında olan Yeşilköy'de ki yeşil alanın gasp edilerek cafeye dönüştürülmek istenmesine ilk siyasi tepki MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan'dan geldi.  Gösterilen tepki üzerine buradaki işgale son verildi. Konuyla alakalı Turgut İnan'ın yaptığı basın açıklaması     SAYIN BAKIRKÖY HALKI, Kıymetli Bakırköylülerin değerlerine, sosyal hayatına ve yaşam alanlarına sahip çıkmanın üzerimize vazife olduğunun farkındayız ve bu farkındalılıkla alakalı olarak siyaset üretmek vazifemizdir.   3 Ağustos 2021 sabaha karşı saat 04:30’da İlçemiz sınırları içerisinde yer alan ve Bakırköylülerin ortak kullanım alanı olan, sahildeki yeşil alana bir oldu bittiyle, gayri hukuki olarak, onlarca masa, yüzlerce sandelye ve konteyner indirilmiş, anılan alana Bakırköy Spor Kulübü adına cafe yapılacağı iddia edilmiştir.   Bakırköy Spor Kulübü’nün hepimizin ortak değeri olduğu ve elimizden geldiğince, İlçe Teşkilatımız olarak bu kıymetli kurumumuza tüm desteği verdiğimiz, hepinizin malumudur.   Lakin hukuki temeli olmayan, kıymetli Bakırköylülerin haklarına halel getirecek tüm faaliyetlere karşı gerekli adımları atacağımız, hukuksuz bir tertiple, kime menfaat sağlanmaya çalışılırsa çalışılsın, buna karşı tüm varlığımızla tepki göstereceğimizin de kamuoyu tarafından bilinmesi gerektiğini bir kez daha ilan etmek isteriz. Turgut İnan MHP Bakırköy İlçe Başkanı
Bakırköy ilçemizin ortak kullanımında olan Yeşilköy'de ki yeşil alanın gasp edilerek cafeye dönüştürülmek istenmesine ilk siyasi tepki MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan'dan geldi.  Gösterilen tepki üzerine buradaki işgale son verildi. Konuyla alakalı Turgut İnan'ın yaptığı basın açıklaması
 
 
SAYIN BAKIRKÖY HALKI,
Kıymetli Bakırköylülerin değerlerine, sosyal hayatına ve yaşam alanlarına sahip çıkmanın üzerimize vazife olduğunun farkındayız ve bu farkındalılıkla alakalı olarak siyaset üretmek vazifemizdir.
 
3 Ağustos 2021 sabaha karşı saat 04:30’da İlçemiz sınırları içerisinde yer alan ve Bakırköylülerin ortak kullanım alanı olan, sahildeki yeşil alana bir oldu bittiyle, gayri hukuki olarak, onlarca masa, yüzlerce sandelye ve konteyner indirilmiş, anılan alana Bakırköy Spor Kulübü adına cafe yapılacağı iddia edilmiştir.
 
Bakırköy Spor Kulübü’nün hepimizin ortak değeri olduğu ve elimizden geldiğince, İlçe Teşkilatımız olarak bu kıymetli kurumumuza tüm desteği verdiğimiz, hepinizin malumudur.
 
Lakin hukuki temeli olmayan, kıymetli Bakırköylülerin haklarına halel getirecek tüm faaliyetlere karşı gerekli adımları atacağımız, hukuksuz bir tertiple, kime menfaat sağlanmaya çalışılırsa çalışılsın, buna karşı tüm varlığımızla tepki göstereceğimizin de kamuoyu tarafından bilinmesi gerektiğini bir kez daha ilan etmek isteriz.
Turgut İnan
MHP Bakırköy İlçe Başkanı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.