Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP BAKIRKÖY'DE STK'LAR ve MUHTARLARLA BULUŞTU.

BAKIRKÖY 22.01.2022 - 17:53, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

MHP BAKIRKÖY'DE STK'LAR ve MUHTARLARLA BULUŞTU.

Milliyetçi Hareket Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, hedef 2023” temalı toplantısı coşkulu geçti.
Milliyetçi Hareket Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı, İl başkanlığı öncülüğünde kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya, MHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, milletvekilleri Arzu Erdem, Hayati Arkaz, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MYK üyeleri, İl başkan yardımcıları, Bakırköy Ülkü Ocakları Başkanı, Bakırköy’ün en aktif sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Muhtarların yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Katılımın çok yüksek olduğu toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan’ın, birlik-beraberliği ön plana çıkaran konuşması farklı siyasi düşüncelere mensup misafirler tarafından büyük alkış aldı. MHP İl Başkanı ve MHP Genel Başkan Yardımcısının da konuşma yaptığı toplantıda, konukların Bakırköy’ün sorunlarını dile getirmelerine geniş zaman ayrılması ve her sorunun tek tek not alınarak çözüm odaklı cevaplanması ise çok takdir topladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, hedef 2023” temalı toplantısı coşkulu geçti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı, İl başkanlığı öncülüğünde kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya, MHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, milletvekilleri Arzu Erdem, Hayati Arkaz, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MYK üyeleri, İl başkan yardımcıları, Bakırköy Ülkü Ocakları Başkanı, Bakırköy’ün en aktif sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Muhtarların yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Katılımın çok yüksek olduğu toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan’ın, birlik-beraberliği ön plana çıkaran konuşması farklı siyasi düşüncelere mensup misafirler tarafından büyük alkış aldı.

MHP İl Başkanı ve MHP Genel Başkan Yardımcısının da konuşma yaptığı toplantıda, konukların Bakırköy’ün sorunlarını dile getirmelerine geniş zaman ayrılması ve her sorunun tek tek not alınarak çözüm odaklı cevaplanması ise çok takdir topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.