Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Metro Türkiye’ye Hayvan Refahı alanında 3 önemli ödül

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2022 - 13:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Metro Türkiye’ye Hayvan Refahı alanında 3 önemli ödül

Metro Türkiye, Türk - Alman Üniversitesi’nin hayvan hakları standartlarını yükseltmek için gerçekleştirdiği Hayvan Refahı Ödülleri kapsamında “İyi Yumurta”, “İyi Besicilik” ve “İyi Balık” kategorilerinde 3 ödüle birden layık görüldü.İklim krizi, doğal kaynakların azalması, değişen tüketici davranışları gibi küresel zorluklara ve taleplere sorumlu bir iş modeliyle yanıt vermek üzere sürdürülebilirliği tüm işlerinin merkezine alarak öncü projeler geliştiren ve hayvan refahını gözeterek üretim yapılmasını destekleyenMetro Türkiye, Türk - Alman Üniversitesi’nin düzenlediği Hayvan Refahı Ödülleri’nde “İyi Yumurta”, “İyi Besicilik” ve “İyi Balık” kategorilerinde 3 ödül almaya hak kazandı.  Hayvan refahının, insan sağlığı ve kamu sağlığı için büyük önem arz ettiğinin bilinciyle faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Metro Türkiye CEO’su Sinem Türüng, “Müşterilerimize sağlıklı ve güvenli hayvansal gıda ürünleri sunarken doğaya ve hayvan haklarına saygıyı işimizin bir parçası olarak görüyoruz. Sorumlu iş modelimiz doğrultusunda hayvanların güvenli ve sağlıklı koşullarda yetişmesini önemsiyor, standartların ötesinde uygulamalar geliştiriyoruz. Hayvan refahı konusunda 2012’den bu yana yılda ortalama 130 tedarikçimize denetim gerçekleştiriyor ve bu çerçevede hayvanların yeterli ve dengeli beslenmesi, uygun havalandırma ve barınma şartlarının sağlanması, aynı türden hayvanlarla bir arada bulunması ve düzenli veteriner kontrolü gibi şartların sağlanmasını garanti altına alıyoruz. Türkiye’de bir hayvan refahı programını başlatan ve aktif bir şekilde uygulayan ilk ve tek perakende şirketi olarak, böylesi önemli bir organizasyonda 3 ödüle birden layık görülmekten gurur duyuyoruz" dedi. 

Metro Türkiye, Türk - Alman Üniversitesi’nin hayvan hakları standartlarını yükseltmek için gerçekleştirdiği Hayvan Refahı Ödülleri kapsamında “İyi Yumurta”, “İyi Besicilik” ve “İyi Balık” kategorilerinde 3 ödüle birden layık görüldü.

İklim krizi, doğal kaynakların azalması, değişen tüketici davranışları gibi küresel zorluklara ve taleplere sorumlu bir iş modeliyle yanıt vermek üzere sürdürülebilirliği tüm işlerinin merkezine alarak öncü projeler geliştiren ve hayvan refahını gözeterek üretim yapılmasını destekleyenMetro Türkiye, Türk - Alman Üniversitesi’nin düzenlediği Hayvan Refahı Ödülleri’nde “İyi Yumurta”, “İyi Besicilik” ve “İyi Balık” kategorilerinde 3 ödül almaya hak kazandı. 

Hayvan refahının, insan sağlığı ve kamu sağlığı için büyük önem arz ettiğinin bilinciyle faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Metro Türkiye CEO’su Sinem Türüng, “Müşterilerimize sağlıklı ve güvenli hayvansal gıda ürünleri sunarken doğaya ve hayvan haklarına saygıyı işimizin bir parçası olarak görüyoruz. Sorumlu iş modelimiz doğrultusunda hayvanların güvenli ve sağlıklı koşullarda yetişmesini önemsiyor, standartların ötesinde uygulamalar geliştiriyoruz.

Hayvan refahı konusunda 2012’den bu yana yılda ortalama 130 tedarikçimize denetim gerçekleştiriyor ve bu çerçevede hayvanların yeterli ve dengeli beslenmesi, uygun havalandırma ve barınma şartlarının sağlanması, aynı türden hayvanlarla bir arada bulunması ve düzenli veteriner kontrolü gibi şartların sağlanmasını garanti altına alıyoruz. Türkiye’de bir hayvan refahı programını başlatan ve aktif bir şekilde uygulayan ilk ve tek perakende şirketi olarak, böylesi önemli bir organizasyonda 3 ödüle birden layık görülmekten gurur duyuyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.