Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Master Of Cakede birinci belli oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2022 - 18:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Master Of Cakede birinci belli oldu

İzmirde gerçekleştirilen 7. Uluslararası Pasta ve Çikolata festivalinin son gününde pasta yarışmasında kazananlara ödülleri takdim edildi.İZMİR (İGFA) -  İzmir Alsancak’ta bulunan Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenen Master Of Cake- Pasta ve Çikolata festivalinde gerçekleştirilen Pasta yarışmasına  Türkiye,İran ve Azerbaycan gibi ülkelerden yaklaşık 200  pasta şefi başvurdu. Pasta ve Çikolata profesyonellerini bir araya getiren 7.Uluslararası Master Of Cake- Pasta ve Çikolata Festivali  kapsamında gerçekleştirilen  yarışmada  festival birincilik ödülünü en yüksek puanı alan Ayfer Özer kazandı.  Çiçek aranjmanı kategorisinde  yarışmaya katılan Pasta şefi Ayfer Özer, jüriden tam not aldı. Kategorilerine göre ödül alan diğer isimler şöyle sıralandı. Festival birincilik Ödülü :  Ayfer Özer Büyük Dekoratif Tasarım Ödülü  : Süleyman Maden Minyatür Dekoratif Tasarım Ödülü :  Serpil Aydın Şeker Hamuru/ Düğün Pastası : Gülten Çarkacı Kutlama Pastası: Mervenur Çin Kurabiye - Gülten Çarkacı Çiçek Aranjmanı  : Ayfer Özer Saksı Çiçeği : Abrisham Sheikholeslami 3D Büst Kek : Mervenur Çin Çikolata ve İzomalt  : Büşra Büke Pettifour : Gülten Çarkacı Pasta Tasarım  : Elmira Mathtomi Cupcake : Fikriye Betül Gömeç Ekmek kategorisi : Sema Geçgel Grup Ekmek  : Hatice Kübra Tikbıyık Sanatsal ekmek : Neslihan Açıkgöz Yöresel Lezzetler  : Yıldız Yardım

İzmirde gerçekleştirilen 7. Uluslararası Pasta ve Çikolata festivalinin son gününde pasta yarışmasında kazananlara ödülleri takdim edildi.

İZMİR (İGFA) -  İzmir Alsancak’ta bulunan Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenen Master Of Cake- Pasta ve Çikolata festivalinde gerçekleştirilen Pasta yarışmasına  Türkiye,İran ve Azerbaycan gibi ülkelerden yaklaşık 200  pasta şefi başvurdu.

Pasta ve Çikolata profesyonellerini bir araya getiren 7.Uluslararası Master Of Cake- Pasta ve Çikolata Festivali  kapsamında gerçekleştirilen  yarışmada  festival birincilik ödülünü en yüksek puanı alan Ayfer Özer kazandı. 

Çiçek aranjmanı kategorisinde  yarışmaya katılan Pasta şefi Ayfer Özer, jüriden tam not aldı.

Kategorilerine göre ödül alan diğer isimler şöyle sıralandı.

Festival birincilik Ödülü :  Ayfer Özer Büyük Dekoratif Tasarım Ödülü  : Süleyman Maden Minyatür Dekoratif Tasarım Ödülü :  Serpil Aydın Şeker Hamuru/ Düğün Pastası : Gülten Çarkacı Kutlama Pastası: Mervenur Çin Kurabiye - Gülten Çarkacı Çiçek Aranjmanı  : Ayfer Özer Saksı Çiçeği : Abrisham Sheikholeslami 3D Büst Kek : Mervenur Çin Çikolata ve İzomalt  : Büşra Büke Pettifour : Gülten Çarkacı Pasta Tasarım  : Elmira Mathtomi Cupcake : Fikriye Betül Gömeç Ekmek kategorisi : Sema Geçgel Grup Ekmek  : Hatice Kübra Tikbıyık Sanatsal ekmek : Neslihan Açıkgöz Yöresel Lezzetler  : Yıldız Yardım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.