Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MASKİ’den Akhisar’a 84 milyon liralık yatırım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2022 - 14:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

MASKİ’den Akhisar’a 84 milyon liralık yatırım

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde hizmetlerine devam ederken Akhisar ilçesinde de büyük yatırımlara hayat verdi. Akhisar’a MASKİ tarafından bu güne kadar 84 milyon TL yatırım yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir ve MASKİ ile ilçede önemli alt ve üstyapı çalışmalarına imza atıldığını dile getirdi.MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yaptığı yatırımlarla Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yatırımların hızla devam ettiği ilçelerden biri de Akhisar oldu. Bugüne kadar MASKİ tarafından 84 milyon lira yatırım yapılan Akhisar ilçesinde altyapıdan üstyapıya, içme suyu depolarının tadilatından sondaj çalışmalarına, dere temizliklerinden ıslah çalışmalarına kadar birçok önemli projeye hayat verildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü olarak altyapı yatırımlarına büyük önem verdiklerini vurguladı. Güçlü altyapısı olan kentlerin vatandaşların refahı ve güvenliği açısından önemine değinen Başkan Ergün, “101 ve 154 Mahalle Projesi kapsamında Hacıosmanlar, Kızlaralanı, Sazoba, Sırtköy, Bünyaniosmaniye, Çamönü, Hamitköy, İsaca, Selçikli, Sünnetçiler, Şehitler ve Yenidoğan mahalleleri ile Tahir Ün Caddesi ve paralel sokaklarında hem altyapı hem üstyapı çalışmalarına hayat verdik. İlçe genelinde toplamda 149 kilometrelik altyapı çalışması ile 236 bin metrekare kilit parke imalatı yaptık. İdaremiz bünyesinde ilçede 14 mahallede 5 bin yağmur suyu ızgarası ve 250 metre boy ızgarada temizlik çalışması gerçekleştirerek, oluşabilecek su baskınlarını önledi” dedi. İl genelinde 19 atıksu arıtma tesisini başarıyla işleterek, Gediz ve Bakırçay Havzalarını özlenen eski günlerine kavuşturmak için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Ergün, “Gediz ve Bakırçay’ı özlenen günlerine kavuşturmak adına ilçedeki mevcut Atıksu Arıtma Tesisinde 20 milyon liralık revizyon çalışması yaptık. Tesisimizi işletmeye aldığımız 2014 yılından bu yana 32 milyon metreküp suyun arıtımı yapıldı. Sürekli Atıksu İzleme Sistemi ile tesisin çıkış suyu 7 gün 24 saat izleniyor. Bu çalışmalarımız ile arıtılmış sular sağlıklı bir şekilde bereketli havzalarımıza deşarj ediliyor. Tesisimizde 2 milyon liralık enerji teşvikinden de yararlandık” açıklamalarında bulundu.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde hizmetlerine devam ederken Akhisar ilçesinde de büyük yatırımlara hayat verdi. Akhisar’a MASKİ tarafından bu güne kadar 84 milyon TL yatırım yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir ve MASKİ ile ilçede önemli alt ve üstyapı çalışmalarına imza atıldığını dile getirdi.

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yaptığı yatırımlarla Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yatırımların hızla devam ettiği ilçelerden biri de Akhisar oldu. Bugüne kadar MASKİ tarafından 84 milyon lira yatırım yapılan Akhisar ilçesinde altyapıdan üstyapıya, içme suyu depolarının tadilatından sondaj çalışmalarına, dere temizliklerinden ıslah çalışmalarına kadar birçok önemli projeye hayat verildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü olarak altyapı yatırımlarına büyük önem verdiklerini vurguladı. Güçlü altyapısı olan kentlerin vatandaşların refahı ve güvenliği açısından önemine değinen Başkan Ergün, “101 ve 154 Mahalle Projesi kapsamında Hacıosmanlar, Kızlaralanı, Sazoba, Sırtköy, Bünyaniosmaniye, Çamönü, Hamitköy, İsaca, Selçikli, Sünnetçiler, Şehitler ve Yenidoğan mahalleleri ile Tahir Ün Caddesi ve paralel sokaklarında hem altyapı hem üstyapı çalışmalarına hayat verdik. İlçe genelinde toplamda 149 kilometrelik altyapı çalışması ile 236 bin metrekare kilit parke imalatı yaptık. İdaremiz bünyesinde ilçede 14 mahallede 5 bin yağmur suyu ızgarası ve 250 metre boy ızgarada temizlik çalışması gerçekleştirerek, oluşabilecek su baskınlarını önledi” dedi.

İl genelinde 19 atıksu arıtma tesisini başarıyla işleterek, Gediz ve Bakırçay Havzalarını özlenen eski günlerine kavuşturmak için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Ergün, “Gediz ve Bakırçay’ı özlenen günlerine kavuşturmak adına ilçedeki mevcut Atıksu Arıtma Tesisinde 20 milyon liralık revizyon çalışması yaptık. Tesisimizi işletmeye aldığımız 2014 yılından bu yana 32 milyon metreküp suyun arıtımı yapıldı. Sürekli Atıksu İzleme Sistemi ile tesisin çıkış suyu 7 gün 24 saat izleniyor. Bu çalışmalarımız ile arıtılmış sular sağlıklı bir şekilde bereketli havzalarımıza deşarj ediliyor. Tesisimizde 2 milyon liralık enerji teşvikinden de yararlandık” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.