Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Manisa’ya 30 bin metrekarelik yeşil alan daha kazandırıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 02:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Manisa’ya 30 bin metrekarelik yeşil alan daha kazandırıldı

Manisada İzmir Çevre Yolu kenarında bulunan ve Organize Sanayi Bölgesine ait olan 30 bin metrekarelik alanı devralan Manisa Büyükşehir Belediyesi, alan üzerindeki yeşillendirme çalışmalarını tamamladı ve Manisalıların hizmetine sundu. MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentteki yeşil alan miktarını arttırmak için giriştiği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş ile birlikte Manisa OSB’den devralınan ve üzerindeki yeşillendirme çalışmaları tamamlanan 30 bin metrekarelik alanda incelemelerde bulundu. Alan üzerinde yapılan peyzaj çalışması hakkında bilgi veren Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Üzerinde bulunduğumuz alan 30 bin metrekare bir alan. Burası OSB’ye ait bir alandı. Kamuoyunun bildiği gibi çevreyolunda bizim büyük bir yeşil alan projemiz var. Burası da OSB Müdürlüğüne bağlı olmasına rağmen bizim yeşil alanımızla bütünlük arz etmesi açısından OSB’den burayı devraldık. Burada sondajımızı vurduk, otomatik sulama sistemimizi kurduk, toprak tesviye çalışmalarından sonra ucuz maliyetli olarak tohumdan ürettiğimiz çimimizi attık, 30 bin metrekarelik alanda yeşil alan çalışmamızı tamamladık. Mutluyuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çevre yolundaki yan kuşaklarda yeşil alan çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. 

Manisada İzmir Çevre Yolu kenarında bulunan ve Organize Sanayi Bölgesine ait olan 30 bin metrekarelik alanı devralan Manisa Büyükşehir Belediyesi, alan üzerindeki yeşillendirme çalışmalarını tamamladı ve Manisalıların hizmetine sundu.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentteki yeşil alan miktarını arttırmak için giriştiği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş ile birlikte Manisa OSB’den devralınan ve üzerindeki yeşillendirme çalışmaları tamamlanan 30 bin metrekarelik alanda incelemelerde bulundu.

Alan üzerinde yapılan peyzaj çalışması hakkında bilgi veren Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Üzerinde bulunduğumuz alan 30 bin metrekare bir alan. Burası OSB’ye ait bir alandı. Kamuoyunun bildiği gibi çevreyolunda bizim büyük bir yeşil alan projemiz var. Burası da OSB Müdürlüğüne bağlı olmasına rağmen bizim yeşil alanımızla bütünlük arz etmesi açısından OSB’den burayı devraldık. Burada sondajımızı vurduk, otomatik sulama sistemimizi kurduk, toprak tesviye çalışmalarından sonra ucuz maliyetli olarak tohumdan ürettiğimiz çimimizi attık, 30 bin metrekarelik alanda yeşil alan çalışmamızı tamamladık. Mutluyuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çevre yolundaki yan kuşaklarda yeşil alan çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.