Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KUTLAMIŞ GİBİ YAPTIK...

BAKIRKÖY 31.08.2020 - 16:51, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

KUTLAMIŞ GİBİ YAPTIK...

Tarih yazmak, tarih yapmak kadar önemlidir. Yazan yapana sadık kalmazsa değişmeyen hakikat insanı şaşırtacak bir nitelik alır. M. Kemal ATATÜRK
Değerli okurlar; bildiğiniz üzere dün, emperyalizme karşı Türk halkının mücadelesinin zaferle sonuçlandığı şanlı tarihimizin yıl dönümüydü. Bu kutlu gün diğer ilçelerde coşkuyla yaşanırken, bizim belediye maalesef yine sınıfta kaldı. Önce, akşam saatlerinde dolaşacağı söylenen konvoy, sonradan sabah saatlerine alındı. Oysa o saatte insanların büyük çoğunluğu evlerinde değildi. Şöyle oldu-böyle oldu diye lafı daha fazla uzatmayacağım. Kısaca; görev savma bâbında yapılan kutlamada, kutlu güne özel süslenmemiş, âlelade de bir manav aracının üstünde tur atmak Bakırköy’e ve başkana hiç yakışmadı. İyi bir TÜRKÇÜ olduğuna inandığım Bülent Kerimoğlu’nun, bu kutlu gündeki özensizliğin sorumlularından hesap soracağını ve 29 Ekim de aynı şeylerin yaşanmaması için özen göstereceğini umuyorum. CHP Bakırköy ilçe örgütüyle CHP'li belediye başkanının anlaşmazlığına kurban edilen 30 Ağustos Zaferimiz elbette Bakırköy halkının hafızalarında kalacaktır. (Şaka, şaka çoktan unutmuşlardır. İlçe başkanı ve Belediye Başkanı rahat olsun.)   Zuhuratbaba mahalle halkı, pazarları kaldırıldı diye veryansın etmeye devam ediyorlar. Aldığım duyumlara göre, çok yakında cumartesi pazarı ve Yeşilköy pazarı da kaldırılacak. Tabi ki oralardan da isyan sesleri yükselecek. Kaldırılan pazarla ilgili tek üzüntüm, pazarcı esnafının mağdur olup evine ekmek götürememesi. Peki biz bunu hak edecek ne yaptık? Sorumun cevabını bulmak aslında çok basit. Zeytinlik halk pazarına gidin ve oralar balık lokantalarına dönüşürken niye ses çıkarmadığınızı sorgulayın. Veya, Ataköy 1. Çarşının nasıl yok edildiğini ve bu süreçte yapılan onca habere niye seyirci kaldığınızı kendinize sorun. Yeşilköy halk pazarına da gidebilirsiniz! Birde, yıllardır harabe haldeki Demirciler Çarşısı var. Çuvaldız elinizde olsun ama lütfen iğneyi de kendinize batırın.   Halk Tv artık Bakırköy’den yayın yapıyor. Sabah kuşağını ise Başkan Kerimoğlu’nun kardeşi sunuyor. Ne var şimdi bunda demeyin: Halk Tv. Bakırköy’e taşınmış, Program sunucusu Savaş Kerimoğlu, Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun yardımcısı Erkan Kılıç İngiltere de ve ulusal basına da yansıyan kayıp 25 milyon dolarla ilgili henüz bir açıklama yok. Kanalın sahibi gözüken kişi İngiltere de bir işadamı… Aklıma sayın başkanın hemşehrisi ve Esenyurt’tan rakibi Gürbüz Çapan geldi. (Gürbüz abi Cumhuriyet Gazetesinin ortağıdır.)   Meraklısına duyuralım; özellikle anaarter olarak tanımlanan İncirli Caddesi, İstanbul Caddesi, Dr. Tevfik Sağlam Cad.(BAĞLARBAŞI İNCİRLİ CD. İLE AKIL HASTANESİ ARASI ANAARTER ZUHURATBABA MAH) gibi toplam 80 ulaşım yollarının her türlü tasarrufu İBB’dedir ve yasal olarak ilçe belediyesi buralarda hiçbir şey yapamaz.
Tarih yazmak, tarih yapmak kadar önemlidir. Yazan yapana sadık kalmazsa değişmeyen hakikat insanı şaşırtacak bir nitelik alır. M. Kemal ATATÜRK

Değerli okurlar; bildiğiniz üzere dün, emperyalizme karşı Türk halkının mücadelesinin zaferle sonuçlandığı şanlı tarihimizin yıl dönümüydü. Bu kutlu gün diğer ilçelerde coşkuyla yaşanırken, bizim belediye maalesef yine sınıfta kaldı.

Önce, akşam saatlerinde dolaşacağı söylenen konvoy, sonradan sabah saatlerine alındı. Oysa o saatte insanların büyük çoğunluğu evlerinde değildi. Şöyle oldu-böyle oldu diye lafı daha fazla uzatmayacağım. Kısaca; görev savma bâbında yapılan kutlamada, kutlu güne özel süslenmemiş, âlelade de bir manav aracının üstünde tur atmak Bakırköy’e ve başkana hiç yakışmadı. İyi bir TÜRKÇÜ olduğuna inandığım Bülent Kerimoğlu’nun, bu kutlu gündeki özensizliğin sorumlularından hesap soracağını ve 29 Ekim de aynı şeylerin yaşanmaması için özen göstereceğini umuyorum.

CHP Bakırköy ilçe örgütüyle CHP'li belediye başkanının anlaşmazlığına kurban edilen 30 Ağustos Zaferimiz elbette Bakırköy halkının hafızalarında kalacaktır. (Şaka, şaka çoktan unutmuşlardır. İlçe başkanı ve Belediye Başkanı rahat olsun.)

 

Zuhuratbaba mahalle halkı, pazarları kaldırıldı diye veryansın etmeye devam ediyorlar. Aldığım duyumlara göre, çok yakında cumartesi pazarı ve Yeşilköy pazarı da kaldırılacak. Tabi ki oralardan da isyan sesleri yükselecek. Kaldırılan pazarla ilgili tek üzüntüm, pazarcı esnafının mağdur olup evine ekmek götürememesi.

Peki biz bunu hak edecek ne yaptık?

Sorumun cevabını bulmak aslında çok basit. Zeytinlik halk pazarına gidin ve oralar balık lokantalarına dönüşürken niye ses çıkarmadığınızı sorgulayın. Veya, Ataköy 1. Çarşının nasıl yok edildiğini ve bu süreçte yapılan onca habere niye seyirci kaldığınızı kendinize sorun. Yeşilköy halk pazarına da gidebilirsiniz! Birde, yıllardır harabe haldeki Demirciler Çarşısı var.

Çuvaldız elinizde olsun ama lütfen iğneyi de kendinize batırın.

 

Halk Tv artık Bakırköy’den yayın yapıyor. Sabah kuşağını ise Başkan Kerimoğlu’nun kardeşi sunuyor. Ne var şimdi bunda demeyin:

Halk Tv. Bakırköy’e taşınmış,

Program sunucusu Savaş Kerimoğlu,

Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun yardımcısı Erkan Kılıç İngiltere de ve ulusal basına da yansıyan kayıp 25 milyon dolarla ilgili henüz bir açıklama yok.

Kanalın sahibi gözüken kişi İngiltere de bir işadamı…

Aklıma sayın başkanın hemşehrisi ve Esenyurt’tan rakibi Gürbüz Çapan geldi. (Gürbüz abi Cumhuriyet Gazetesinin ortağıdır.)

 

Meraklısına duyuralım; özellikle anaarter olarak tanımlanan İncirli Caddesi, İstanbul Caddesi, Dr. Tevfik Sağlam Cad.(BAĞLARBAŞI İNCİRLİ CD. İLE AKIL HASTANESİ ARASI ANAARTER ZUHURATBABA MAH) gibi toplam 80 ulaşım yollarının her türlü tasarrufu İBB’dedir ve yasal olarak ilçe belediyesi buralarda hiçbir şey yapamaz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.