Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

KOSGEB Bor OSBde hizmet verecek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2022 - 16:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

KOSGEB Bor OSBde hizmet verecek

Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesine KOSGEB Temsilcilik Ofisi açıldı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Temsilcilik Ofisi ile birlikte Bor OSBde faaliyet gösteren firma ve fabrikaların yerinde hizmet alması amaçlanıyor. Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde Valisi ve Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yılmaz Şimşek ile KOSGEB Niğde Müdürü Niyazi Gücenmez arasında imzalanan protokol ile Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü idari bina içerisinde yer alan KOSGEB Temsilcilik Ofisi hizmet vermeye başladı.   Niğde ve sanayicilere yerinde hizmet vermek adına açılan KOSGEB Temsilcilik Ofisi ile sanayicilerin teşviklerden ve finansman olanaklarından en faydalı şekilde yararlanabilmesi amaçlanmakta. Konuyla ilgili Vali Şimşek, açılan KOSGEB Temsilcilik Ofisi işletmelere ve girişimcilere, KOSGEB hizmet ve destekleri hakkında bilgilendirme hizmetleri ile talep ve ihtiyaçları doğrultusunda yararlanılabilecek destekler konusunda yol göstererek, KOSGEB desteklerinin verilmesine yönelik rehberlik hizmetlerini yürüteceğini belirtti. Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bünyesinde açılan Temsilcilik Ofisi ile sanayicilerimizin KOSGEB destek ve hizmetlerinden etkili bir şekilde faydalanmaları hususunda yerinde bilgi alabileceklerini ifade etti.

Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesine KOSGEB Temsilcilik Ofisi açıldı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Temsilcilik Ofisi ile birlikte Bor OSBde faaliyet gösteren firma ve fabrikaların yerinde hizmet alması amaçlanıyor.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde Valisi ve Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yılmaz Şimşek ile KOSGEB Niğde Müdürü Niyazi Gücenmez arasında imzalanan protokol ile Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü idari bina içerisinde yer alan KOSGEB Temsilcilik Ofisi hizmet vermeye başladı.  

Niğde ve sanayicilere yerinde hizmet vermek adına açılan KOSGEB Temsilcilik Ofisi ile sanayicilerin teşviklerden ve finansman olanaklarından en faydalı şekilde yararlanabilmesi amaçlanmakta.

Konuyla ilgili Vali Şimşek, açılan KOSGEB Temsilcilik Ofisi işletmelere ve girişimcilere, KOSGEB hizmet ve destekleri hakkında bilgilendirme hizmetleri ile talep ve ihtiyaçları doğrultusunda yararlanılabilecek destekler konusunda yol göstererek, KOSGEB desteklerinin verilmesine yönelik rehberlik hizmetlerini yürüteceğini belirtti. Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bünyesinde açılan Temsilcilik Ofisi ile sanayicilerimizin KOSGEB destek ve hizmetlerinden etkili bir şekilde faydalanmaları hususunda yerinde bilgi alabileceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.