Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kocaelide Yazarlık Atölyesi öğrencileri sertifikalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2022 - 19:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Kocaelide Yazarlık Atölyesi öğrencileri sertifikalandı

Kocaelide Akademi Lise Öğrencileri 19 haftalık eğitimin ardından, 12. Kocaeli Kitap Fuarı’nda sertifikalarını aldı.KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli eğitim kurumlarından Akademi Lise, 12. Kocaeli Kitap Fuarı’nda anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Akademi Lise Yazarlık Atölyesi öğrencileri düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Öğrencileri bu anlamlı günlerinde aynı zamanda eğitmenliklerini yapan yazar Mehmet Şeker, ressam-şair İlhami Atmaca ve öykü-roman yazarı Güray Süngü yalnız bırakmadı. Selim Sırrı Paşa Salonu’nda gerçekleşen törende İzmit, Körfez, Kartepe, Gebze Akademi Liselerinde açılan Yazarlık Eğitimi atölyelerinde eğitim alan 150 öğrenci sertifikalarını aldı. Törene, yazar Mehmet Şeker, ressam-şair İlhami Atmaca, ve öykü-roman yazarı Güray Süngü’nün yanı sıra Gençlik Eğitimi Şube Müdürü Cumhur Kadıoğlu, Akademi Lise eğitmenleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.19 haftalık eğitimin ardından, sertifika almaya hak kazanan öğrenciler bu önemli eğitim için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kocaelide Akademi Lise Öğrencileri 19 haftalık eğitimin ardından, 12. Kocaeli Kitap Fuarı’nda sertifikalarını aldı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli eğitim kurumlarından Akademi Lise, 12. Kocaeli Kitap Fuarı’nda anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Akademi Lise Yazarlık Atölyesi öğrencileri düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Öğrencileri bu anlamlı günlerinde aynı zamanda eğitmenliklerini yapan yazar Mehmet Şeker, ressam-şair İlhami Atmaca ve öykü-roman yazarı Güray Süngü yalnız bırakmadı.

Selim Sırrı Paşa Salonu’nda gerçekleşen törende İzmit, Körfez, Kartepe, Gebze Akademi Liselerinde açılan Yazarlık Eğitimi atölyelerinde eğitim alan 150 öğrenci sertifikalarını aldı.

Törene, yazar Mehmet Şeker, ressam-şair İlhami Atmaca, ve öykü-roman yazarı Güray Süngü’nün yanı sıra Gençlik Eğitimi Şube Müdürü Cumhur Kadıoğlu, Akademi Lise eğitmenleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.19 haftalık eğitimin ardından, sertifika almaya hak kazanan öğrenciler bu önemli eğitim için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.