Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kocaelide şiir akşamı içleri ısıttı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 08:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Kocaelide şiir akşamı içleri ısıttı

Kocaeli Kitap Fuarı’nda ateş başında buluşan Kocaelililer unutulmayacak bir şiir akşamına şahitlik etti.KOCAELİ (İGFA) - Şiir temasıyla 12. kez düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı, eşsiz bir şiir akşamına ev sahipliği yaptı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde hazırlanan alanda bir araya gelen şiirseverler unutamayacakları bir etkinlik yaşadı. ‘Şiirden Şehirler’ konseptiyle düzenlenen şiir akşamında katılımcılar ateş başında buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve çok sayıda şiirsever katıldı. Anlamlı gece için Kocaeli Kongre Merkezi avlusunda saatler öncesinden hazırlık yapıldı. Serin Mayıs akşamında yakılan ateş çevresinde yerleştirilen sandalyelere oturan şiirseverlere Antikkapı AŞ tarafından çay ikramı yapıldı. Kocaeli Şiir Akşamı etkinliği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ve vatandaşların sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı. Drone ile havadan da kayda alınan  şiir akşamı, katılımcılara unutamayacakları bir deneyim yaşattı.

Kocaeli Kitap Fuarı’nda ateş başında buluşan Kocaelililer unutulmayacak bir şiir akşamına şahitlik etti.

KOCAELİ (İGFA) - Şiir temasıyla 12. kez düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı, eşsiz bir şiir akşamına ev sahipliği yaptı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde hazırlanan alanda bir araya gelen şiirseverler unutamayacakları bir etkinlik yaşadı. ‘Şiirden Şehirler’ konseptiyle düzenlenen şiir akşamında katılımcılar ateş başında buluştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve çok sayıda şiirsever katıldı.

Anlamlı gece için Kocaeli Kongre Merkezi avlusunda saatler öncesinden hazırlık yapıldı. Serin Mayıs akşamında yakılan ateş çevresinde yerleştirilen sandalyelere oturan şiirseverlere Antikkapı AŞ tarafından çay ikramı yapıldı.

Kocaeli Şiir Akşamı etkinliği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ve vatandaşların sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı. Drone ile havadan da kayda alınan  şiir akşamı, katılımcılara unutamayacakları bir deneyim yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.