Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kocaeli A Takımı, şehri bayrama hazırlıyor

24.05.2026 - 10:49, Güncelleme: 24.05.2026 - 10:49
 

Kocaeli A Takımı, şehri bayrama hazırlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kent genelinde yol, kaldırım, bakım ve onarım çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekipler, vatandaşların bayram süresince ulaşımda herhangi bir sorun yaşamaması amacıyla gece gündüz sahada aktif görev yapıyor.KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi A Takımı ve Yol Bakım Timi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ana arterler, caddeler, bulvarlar ve kırsal mahalle yollarında bakım ve onarım işlemleri gerçekleştiriliyor. Özellikle yaya güvenliğini artırmaya yönelik kaldırımlarda oluşan bozulmalar giderilirken, parke ve bordür yenilemeleri de hız kesmeden devam ediyor. GÜNDE 50 FARKLI NOKTADA ÇALIŞMA VAR Ekipler, altyapı kaynaklı sorunların önüne geçmek amacıyla baca ve ızgara kapaklarında bakım çalışmaları yaparken, yaya korkuluklarını da boyayarak daha güvenli ve estetik bir görünüm sağlıyor. Kent genelinde görev yapan 14 ayrı ekip, günlük ortalama 50 farklı noktada bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. Tespit edilen sorunlara hızlı şekilde müdahale eden ekipler, trafik akışını aksatmadan çalışmalarını tamamlamaya özen gösteriyor. Yapılan çalışmalarla birlikte bayram süresince artması beklenen trafik yoğunluğuna karşı önlem alınırken, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmesi hedefleniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kent genelinde yol, kaldırım, bakım ve onarım çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekipler, vatandaşların bayram süresince ulaşımda herhangi bir sorun yaşamaması amacıyla gece gündüz sahada aktif görev yapıyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi A Takımı ve Yol Bakım Timi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ana arterler, caddeler, bulvarlar ve kırsal mahalle yollarında bakım ve onarım işlemleri gerçekleştiriliyor.

Özellikle yaya güvenliğini artırmaya yönelik kaldırımlarda oluşan bozulmalar giderilirken, parke ve bordür yenilemeleri de hız kesmeden devam ediyor.

GÜNDE 50 FARKLI NOKTADA ÇALIŞMA VAR

Ekipler, altyapı kaynaklı sorunların önüne geçmek amacıyla baca ve ızgara kapaklarında bakım çalışmaları yaparken, yaya korkuluklarını da boyayarak daha güvenli ve estetik bir görünüm sağlıyor. Kent genelinde görev yapan 14 ayrı ekip, günlük ortalama 50 farklı noktada bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. Tespit edilen sorunlara hızlı şekilde müdahale eden ekipler, trafik akışını aksatmadan çalışmalarını tamamlamaya özen gösteriyor. Yapılan çalışmalarla birlikte bayram süresince artması beklenen trafik yoğunluğuna karşı önlem alınırken, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.