Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİLİK MELEĞİMİZ İYİ Kİ VARSIN...

BAKIRKÖY 11.05.2020 - 17:58, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

İYİLİK MELEĞİMİZ İYİ Kİ VARSIN...

Dün, ‘’Anneler Günüydü’’... Dün, 40 bin annenin yüreği gülşendi… Dün, Bakırköy’de 40 bin hane Belediye başkanımızın hediyeleriyle şenlendi. Dün, 160 bin Bakırköylü karanfil-kolonya-maskelerle mutlu edildi. Eeee! Kırkbin haneye gidildiyse peki biz nerede yaşıyoruz o zaman diyen 220 bin münafık ise hemen, ‘’biz hediye falan görmedik’’ deseler de, zaten bir elin verdiğini öbür el görmez ruhuyla hareket eden inayet sahibi başkanımız bu zor işten de alnının akı, yüzünün pakı ile çıkmayı başardı. Bakırköyümüzün ve ülkemizin nevi şahsına münhasır Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu yaptığı iyiliklerle, yine bizleri mest ederek Ebabil kuşlarının kanadında arş-ı ala’ya bir kez daha yükselip gönül tahtımıza oturmayı haketti… İnşallah hep orada kalır, aşağı; biz müridlerinin yanına inmez yüce başkanım. Bakırköy’ün sorunlarını bu dünyada en çabuk çözebilecek insan, ''fedakar-cefakar-tamahkar'' kısaca sonu kar’la biten kelimelerin vücut bulmuş hali, koruyucu meleğimiz Kerimoğlu başkanıma buradan ne kadar övgüler dizsem azdır. Sayın Kerimoğlu sadece Bakırköy’ün değil, milletin-ümmetin yüce değeridir. Çok istirham ediyorum; ondan rahatsız olanlar öncelikle bilgilerini ve zihinlerini sorgulasınlar lütfen. Onu karalamaya çalışan, icraatlarını görmezden gelen, vizyonunu yok sayan, onu sadece bir belediye başkanından ibaret sayan münafıklara inat, Bülent Başkanım adeta bize cennetin müjdecisidir. "Allah'ım beni bu şeytandan, şeytanı da benden uzak tut." diyerek Bülent Başkanıma saldıranları içimiz burkularak, boğazımız düğümlenerek, gözlerimiz buğulanarak izliyoruz. Neyse ki, onları cehennem ateşi er-geç mutlaka yakacaktır. Siz münafıklar; belediyemiz 3 saatte 50 bin aşure dağıttığında da zaten inanmamıştınız. 20 bin erzak kolisine ise ‘’at yalanı seveyim inananı’’ diye gülüp geçmiştiniz. Yav siz nasıl münafıklarsınız aklım almıyor. Oy verirken sorgulamıyorsunuz da, dağıttım derken ‘’neyi dağıttın?’’ diye neden sorguluyorsunuz… Kemal beyin kırmızı, bizimse pembe çizgimiz olan başkanımızı siz münafıklara çizdirmeyeceğiz… Bu böyle biline.   Not: Bu arada bir önceki yazım da CHP’nin dağıtmış olduğu yardım kolileriyle ilgili soruma cevap veren bir abim demiş ki; ‘’sorguladığınız kolide ne var’a gelince vereceğiniz ihtiyaç sahibi biri varsa o’na bir koli göndeririz o size anlatır.’’ Duyan da bizi, İlluminati örgütünden bilgi istedik falan zanneder. Alt tarafı kolinin içinde neler olduğunu sorduk, bu kadar gizeme ne gerek var… Diğer verilen cevapları yazmayacağım bile… Tıbbi malzeme yardımının ne olduğu ise halen muamma...

Dün, ‘’Anneler Günüydü’’...

Dün, 40 bin annenin yüreği gülşendi…

Dün, Bakırköy’de 40 bin hane Belediye başkanımızın hediyeleriyle şenlendi.

Dün, 160 bin Bakırköylü karanfil-kolonya-maskelerle mutlu edildi.

Eeee! Kırkbin haneye gidildiyse peki biz nerede yaşıyoruz o zaman diyen 220 bin münafık ise hemen, ‘’biz hediye falan görmedik’’ deseler de, zaten bir elin verdiğini öbür el görmez ruhuyla hareket eden inayet sahibi başkanımız bu zor işten de alnının akı, yüzünün pakı ile çıkmayı başardı.

Bakırköyümüzün ve ülkemizin nevi şahsına münhasır Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu yaptığı iyiliklerle, yine bizleri mest ederek Ebabil kuşlarının kanadında arş-ı ala’ya bir kez daha yükselip gönül tahtımıza oturmayı haketti… İnşallah hep orada kalır, aşağı; biz müridlerinin yanına inmez yüce başkanım.

Bakırköy’ün sorunlarını bu dünyada en çabuk çözebilecek insan, ''fedakar-cefakar-tamahkar'' kısaca sonu kar’la biten kelimelerin vücut bulmuş hali, koruyucu meleğimiz Kerimoğlu başkanıma buradan ne kadar övgüler dizsem azdır.

Sayın Kerimoğlu sadece Bakırköy’ün değil, milletin-ümmetin yüce değeridir. Çok istirham ediyorum; ondan rahatsız olanlar öncelikle bilgilerini ve zihinlerini sorgulasınlar lütfen.

Onu karalamaya çalışan, icraatlarını görmezden gelen, vizyonunu yok sayan, onu sadece bir belediye başkanından ibaret sayan münafıklara inat, Bülent Başkanım adeta bize cennetin müjdecisidir.

"Allah'ım beni bu şeytandan, şeytanı da benden uzak tut." diyerek Bülent Başkanıma saldıranları içimiz burkularak, boğazımız düğümlenerek, gözlerimiz buğulanarak izliyoruz. Neyse ki, onları cehennem ateşi er-geç mutlaka yakacaktır.

Siz münafıklar; belediyemiz 3 saatte 50 bin aşure dağıttığında da zaten inanmamıştınız. 20 bin erzak kolisine ise ‘’at yalanı seveyim inananı’’ diye gülüp geçmiştiniz. Yav siz nasıl münafıklarsınız aklım almıyor. Oy verirken sorgulamıyorsunuz da, dağıttım derken ‘’neyi dağıttın?’’ diye neden sorguluyorsunuz…

Kemal beyin kırmızı, bizimse pembe çizgimiz olan başkanımızı siz münafıklara çizdirmeyeceğiz… Bu böyle biline.

 

Not: Bu arada bir önceki yazım da CHP’nin dağıtmış olduğu yardım kolileriyle ilgili soruma cevap veren bir abim demiş ki; ‘’sorguladığınız kolide ne var’a gelince vereceğiniz ihtiyaç sahibi biri varsa o’na bir koli göndeririz o size anlatır.’’ Duyan da bizi, İlluminati örgütünden bilgi istedik falan zanneder. Alt tarafı kolinin içinde neler olduğunu sorduk, bu kadar gizeme ne gerek var… Diğer verilen cevapları yazmayacağım bile…

Tıbbi malzeme yardımının ne olduğu ise halen muamma...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.