Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN TÜM ADALILARA ÇAĞRI...

ADALAR 05.04.2021 - 16:55, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN TÜM ADALILARA ÇAĞRI...

‘bir ünite kan üç canı kurtarır’
İYİ Parti Adalar İlçe Başkanlığı – Türk Kızılay’ı işbirliği ile 8 Nisan 2021 tarihinde Büyükada Atatürk Meydanında kan bağışı kampanyası düzenleniyor. Kan bağışçıları ile kana ihtiyaç duyanlar arasında gönüllük köprüsü kurulmasına destek vermek amacıyla gerçekleştirilen kampanyanın temel hedefi, kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğu konusunda farkındalık uyandırmak. Bağışlanan her kanın kurtarılan 3 can demek olduğunu unutmayan ve küçük bahanelerin büyük iyiliklere engel olmasına izin vermeyen tüm gönüllüleri, kampanyaya destek vermeye davet eden İYİ Parti İlçe Başkanı, açıklamasını yazılı olarakda basın mensuplarına sundu.   Kan Bağışı Hakkında Merak Edilenler   Kimler kan bağışında bulunabilir?: 18-65 yaş arası, 50 kg üzeri sağlıklı her birey bağış yapabilir. Ne sıklıkta kan bağışı yapılır?: Erkeklerde 90 günde bir, kadınlarda 120 günde bir bağış yapılabilir. Kan bağışlamaya uygun olup olmadığımız kontrol ediliyor mu?: Kan bağışlamadan önce kan sayımı yapılır ve sonuçlar uygunsa gönüllüden bağış alınır. Kan bağışı ne kadar sürer?: Kayıt, muayene, kan verme ve ikram işlemlerinin tamamı yaklaşık olarak 30-35 dakika sürer. Kan bağışladıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerekir?: Kan bağışı günlük yaşantınızın akışında önemli bir değişikliğe yol açmaz.   İYİ Parti Basın Bülteni   Türk Kızılay’ı ile İYİ Parti Adalar İlçe Başkanlığı’nın birlikte ‘Şehitler Haftası’nın’’ (14-20 Nisan) Ramazana denk gelmesinden dolayı  ‘şehitler adına’ organize ettiği kan bağışlama etkinliği, Perşembe 08.04.2021de, 11:00-18:00 arası Büyükada Atatürk Meydan’ında yapılacaktır. Korona sebebiyle Kızılay’ın kan ihtiyacı elzem durumda olup, bu güzel bahar ayında milli duyguları bir tohum gibi Adalar’a serpmek istiyoruz. Bütün Adalıların desteklerini ve kan bağışında bulunmalarını temenni ederiz. Unutmayın ki ‘bir ünite kan üç canı kurtarır’. İYİ Parti Adalar İlçe Başkanlığı olarak tüm Adalıları kan bağışı için Büyükada Atatürk Meydanı’na bekler, bu kampanyaya katkı sunacak olan bütün duyarlı vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ederiz.   Saygılarımızla,
‘bir ünite kan üç canı kurtarır’

İYİ Parti Adalar İlçe Başkanlığı – Türk Kızılay’ı işbirliği ile 8 Nisan 2021 tarihinde Büyükada Atatürk Meydanında kan bağışı kampanyası düzenleniyor. Kan bağışçıları ile kana ihtiyaç duyanlar arasında gönüllük köprüsü kurulmasına destek vermek amacıyla gerçekleştirilen kampanyanın temel hedefi, kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğu konusunda farkındalık uyandırmak. Bağışlanan her kanın kurtarılan 3 can demek olduğunu unutmayan ve küçük bahanelerin büyük iyiliklere engel olmasına izin vermeyen tüm gönüllüleri, kampanyaya destek vermeye davet eden İYİ Parti İlçe Başkanı, açıklamasını yazılı olarakda basın mensuplarına sundu.

 

Kan Bağışı Hakkında Merak Edilenler

 

Kimler kan bağışında bulunabilir?: 18-65 yaş arası, 50 kg üzeri sağlıklı her birey bağış yapabilir.

Ne sıklıkta kan bağışı yapılır?: Erkeklerde 90 günde bir, kadınlarda 120 günde bir bağış yapılabilir.

Kan bağışlamaya uygun olup olmadığımız kontrol ediliyor mu?: Kan bağışlamadan önce kan sayımı yapılır ve sonuçlar uygunsa gönüllüden bağış alınır.

Kan bağışı ne kadar sürer?: Kayıt, muayene, kan verme ve ikram işlemlerinin tamamı yaklaşık olarak 30-35 dakika sürer.

Kan bağışladıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerekir?: Kan bağışı günlük yaşantınızın akışında önemli bir değişikliğe yol açmaz.

 

İYİ Parti Basın Bülteni

 

Türk Kızılay’ı ile İYİ Parti Adalar İlçe Başkanlığı’nın birlikte ‘Şehitler Haftası’nın’’ (14-20 Nisan) Ramazana denk gelmesinden dolayı  ‘şehitler adına’ organize ettiği kan bağışlama etkinliği, Perşembe 08.04.2021de, 11:00-18:00 arası Büyükada Atatürk Meydan’ında yapılacaktır.

Korona sebebiyle Kızılay’ın kan ihtiyacı elzem durumda olup, bu güzel bahar ayında milli duyguları bir tohum gibi Adalar’a serpmek istiyoruz. Bütün Adalıların desteklerini ve kan bağışında bulunmalarını temenni ederiz. Unutmayın ki ‘bir ünite kan üç canı kurtarır’.

İYİ Parti Adalar İlçe Başkanlığı olarak tüm Adalıları kan bağışı için Büyükada Atatürk Meydanı’na bekler, bu kampanyaya katkı sunacak olan bütün duyarlı vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ederiz.

 

Saygılarımızla,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.