Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İYİ PARTİ BAKIRKÖY ‘DE ŞOK İSTİFA!

BAKIRKÖY 30.11.2021 - 13:52, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

İYİ PARTİ BAKIRKÖY ‘DE ŞOK İSTİFA!

İYİ Parti Bakırköy İlçe yöneticisi Mehmet Deniz, partisinden istifa ederek Zafer Partisine geçti. İstifa gerekçesini twitter hesabından duyuran Mehmet Deniz'e ulaşıp, kendisine istifa nedenini sorduğumuzda, ‘öncelikle partide yola çıkış hedeflerinden sapmalar olması, Bakırköy için hayati önem taşıyan 'Kentsel Dönüşüm' başta olmak üzere yerelde yaşanan sıkıntıların gözardı edilerek, Bakırköy Halkının bu konuda yalnız bırakılması istifamdaki en büyük nedenlerdendir. Daha geniş açıklamayı düzenleyeceğim basın toplantısında sizlerle paylaşacağım ’’ Dedi. Siyasi hayatına Zafer Partisi Bakırköy İlçe Başkanı olarak devam edecek olan Mehmet Deniz, ‘’. Bana layık görülen ilçe başkanlığı görevini icra ederken, başta ailem olmak üzere tüm Bakırköylü hemşerilerim ve yüce TÜRK MİLLETİ'ne layık olmaya çalışacağım. Zafer Partisi çatısı altında ülke ve milletin menfaatlerini gözetecek herkese kapımız sonuna kadar açıktır’’ diyerek açıklamasını sonlandırdı.    

İYİ Parti Bakırköy İlçe yöneticisi Mehmet Deniz, partisinden istifa ederek Zafer Partisine geçti.

İstifa gerekçesini twitter hesabından duyuran Mehmet Deniz'e ulaşıp, kendisine istifa nedenini sorduğumuzda, ‘öncelikle partide yola çıkış hedeflerinden sapmalar olması, Bakırköy için hayati önem taşıyan 'Kentsel Dönüşüm' başta olmak üzere yerelde yaşanan sıkıntıların gözardı edilerek, Bakırköy Halkının bu konuda yalnız bırakılması istifamdaki en büyük nedenlerdendir. Daha geniş açıklamayı düzenleyeceğim basın toplantısında sizlerle paylaşacağım ’’ Dedi.

Siyasi hayatına Zafer Partisi Bakırköy İlçe Başkanı olarak devam edecek olan Mehmet Deniz, ‘’. Bana layık görülen ilçe başkanlığı görevini icra ederken, başta ailem olmak üzere tüm Bakırköylü hemşerilerim ve yüce TÜRK MİLLETİ'ne layık olmaya çalışacağım. Zafer Partisi çatısı altında ülke ve milletin menfaatlerini gözetecek herkese kapımız sonuna kadar açıktır’’ diyerek açıklamasını sonlandırdı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.