Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Hatay Karlısu Mahallesi asfaltlanıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2022 - 00:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Hatay Karlısu Mahallesi asfaltlanıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü yeni yol yapım, bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. HATAY İGFA- Kentteki ulaşımı daha konforlu ve güvenli bir hale getirmek için tüm birimleri ile koordineli bir şekilde hareket eden HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Karlısu Mahallesi bağlantı yolunda beton asfalt öncesi zemin iyileştirme çalışmalarına başladı. Çalışmaların tamamlanması ile kısa süre içerisinde beton asfalt serimine başlayacaklarını belirten Büyükşehir ekipleri, yolların modern hale getirilip trafiğe açılacağını açıkladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü yeni yol yapım, bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

HATAY İGFA- Kentteki ulaşımı daha konforlu ve güvenli bir hale getirmek için tüm birimleri ile koordineli bir şekilde hareket eden HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Karlısu Mahallesi bağlantı yolunda beton asfalt öncesi zemin iyileştirme çalışmalarına başladı.

Çalışmaların tamamlanması ile kısa süre içerisinde beton asfalt serimine başlayacaklarını belirten Büyükşehir ekipleri, yolların modern hale getirilip trafiğe açılacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.