Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

HANİ DEVLET KURUMLARINDA SİYASET YAPILMAZDI!

ADALAR 02.10.2021 - 13:13, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

HANİ DEVLET KURUMLARINDA SİYASET YAPILMAZDI!

Siyasette hiçbir şey kazayla olmaz. Olmuşsa, öyle planlanmıştır. Franklin D. Roosevelt
CHP Adalar İlçe Başkanlığı, yine buram buram siyaset kokan paylaşımlara imza atmaya devam ediyor. Milyonlarca memurumuzun hakkı olan “3600 Ek Gösterge” ile ilgili Adalar’da stant çalışmalarını başlatan CHP, Öğretmen-polis ve Din Görevlileri 3600 Ek Göstergeden yararlansın diye, kurumları dolaşıyorlar. Yahu arkadaş, illa ‘’3600 Ek Gösterge’’ üzerinden siyaset yapacaksanız, bari bunu doğru dürüst yapın da, bizlerde sizi alkışlayalım.   NASIL MI? Öncelikle, sosyal medyanızda yaptığınız paylaşımlara baktığımda resmen suç işlediğinizi görüyorum. Devletimizin kurumları olan okul, karakol gibi yerler sizin-bizim bu ülke vatandaşı olan herkesindir. Buralara parti kimliğinizle giderek siyasi çalışma yapamazsınız-yapamayız. Haaa, ‘yok biz yaparız’ diyorsanız o zaman başka yapanları eleştirmeyin. 3600 Ek Göstergeyle ilgili paylaşımlarınızda canlarımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızı unutmuşsunuz, bu sizin en büyük ayıbınız. Günde sadece toplam 3 saat çalışan-bedava lojmanda kalan din görevlilerini, 3600'ü hak ettiklerine inanmadığınız halde ön plana çıkarıp; gecesi gündüzü belli olmayan-mesai saatleri bazen 14 saati bulan ama fazla mesai ücreti alamayan polisimize ve sağlık emekçilerimize yoğunlaşmamanız sizi sadece gülünç duruma düşürür. Sosyal medyanın ağ kuşağının siyasal tutumları üzerinde etki potansiyeli olduğu ve siyasal amaçlar için etkin şekilde kullanılabileceği ancak arzu edilen sonuçların elde edilebilmesi için güven probleminin çözüme kavuşturulması gerektiği hatırdan çıkarılmamalı, atılacak adımlarda seçmen profilinin temel belirleyici konumda bulunduğu bilinciyle hareket edilerek siyasal içeriklere yaklaşım sergilenmeli, duyulan çekincelerde yaşanabilecek farklılaşmalar ve bunların olası yansımaları dikkate alınmalıdır.   Ada Gazetesini severek-beğenerek takip eder, okurum ama iki yalan haberini görünce çok üzüldüm. Buradan gazetenin sahibi Şükrü Abanoz’u uyarıyorum: İlk yalan haber(!); CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ada halkından kaçtı! Manşeti atılan haberdi. Oysa sayın Kılıçdaroğlu Ada halkından kaçmadı, tam tersine Adalar Halkı, ‘’Eyvahhhh, Kılıçdaroğlu Erdem Gül’den sonra bize yeni bir kazık atmaya gelmiş, kaçıp saklanalım ya da ölü taklidi yapalım da bizi görmesin, vallahi yine yanarız’’ diyerek, saklanmayı tercih etmişlerdir.   İkinci yalan haber ise(!); Burgazada-Büyükada ve Kınalıada’da ot yetiştiren vatandaşlarımızı suçlu ilan etmesiydi. Oysa ot yetiştirdiği için yakalanan vatandaşlarımız, sayın belediye başkanımızın seçim öncesi yaptığı,’’Adalar’da ot festivali düzenleyeceğiz’’ açıklamasına istinaden, sadece festivale hazırlık olsun diye ot yetiştirmişlerdir(!) Sayın belediye başkanımız ot’un nev’ini bildirseydi, onlarda herhalde yasal olan otlardan ekip yetiştirirler ve böylece suç işlemezlerdi diye düşünüyorum.
Siyasette hiçbir şey kazayla olmaz. Olmuşsa, öyle planlanmıştır. Franklin D. Roosevelt

CHP Adalar İlçe Başkanlığı, yine buram buram siyaset kokan paylaşımlara imza atmaya devam ediyor. Milyonlarca memurumuzun hakkı olan “3600 Ek Gösterge” ile ilgili Adalar’da stant çalışmalarını başlatan CHP, Öğretmen-polis ve Din Görevlileri 3600 Ek Göstergeden yararlansın diye, kurumları dolaşıyorlar.

Yahu arkadaş, illa ‘’3600 Ek Gösterge’’ üzerinden siyaset yapacaksanız, bari bunu doğru dürüst yapın da, bizlerde sizi alkışlayalım.

 

NASIL MI?

Öncelikle, sosyal medyanızda yaptığınız paylaşımlara baktığımda resmen suç işlediğinizi görüyorum. Devletimizin kurumları olan okul, karakol gibi yerler sizin-bizim bu ülke vatandaşı olan herkesindir. Buralara parti kimliğinizle giderek siyasi çalışma yapamazsınız-yapamayız. Haaa, ‘yok biz yaparız’ diyorsanız o zaman başka yapanları eleştirmeyin.

3600 Ek Göstergeyle ilgili paylaşımlarınızda canlarımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızı unutmuşsunuz, bu sizin en büyük ayıbınız.

Günde sadece toplam 3 saat çalışan-bedava lojmanda kalan din görevlilerini, 3600'ü hak ettiklerine inanmadığınız halde ön plana çıkarıp; gecesi gündüzü belli olmayan-mesai saatleri bazen 14 saati bulan ama fazla mesai ücreti alamayan polisimize ve sağlık emekçilerimize yoğunlaşmamanız sizi sadece gülünç duruma düşürür.

Sosyal medyanın ağ kuşağının siyasal tutumları üzerinde etki potansiyeli olduğu ve siyasal amaçlar için etkin şekilde kullanılabileceği ancak arzu edilen sonuçların elde edilebilmesi için güven probleminin çözüme kavuşturulması gerektiği hatırdan çıkarılmamalı, atılacak adımlarda seçmen profilinin temel belirleyici konumda bulunduğu bilinciyle hareket edilerek siyasal içeriklere yaklaşım sergilenmeli, duyulan çekincelerde yaşanabilecek farklılaşmalar ve bunların olası yansımaları dikkate alınmalıdır.

 

Ada Gazetesini severek-beğenerek takip eder, okurum ama iki yalan haberini görünce çok üzüldüm.

Buradan gazetenin sahibi Şükrü Abanoz’u uyarıyorum:

İlk yalan haber(!); CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ada halkından kaçtı! Manşeti atılan haberdi. Oysa sayın Kılıçdaroğlu Ada halkından kaçmadı, tam tersine Adalar Halkı, ‘’Eyvahhhh, Kılıçdaroğlu Erdem Gül’den sonra bize yeni bir kazık atmaya gelmiş, kaçıp saklanalım ya da ölü taklidi yapalım da bizi görmesin, vallahi yine yanarız’’ diyerek, saklanmayı tercih etmişlerdir.

 

İkinci yalan haber ise(!); Burgazada-Büyükada ve Kınalıada’da ot yetiştiren vatandaşlarımızı suçlu ilan etmesiydi. Oysa ot yetiştirdiği için yakalanan vatandaşlarımız, sayın belediye başkanımızın seçim öncesi yaptığı,’’Adalar’da ot festivali düzenleyeceğiz’’ açıklamasına istinaden, sadece festivale hazırlık olsun diye ot yetiştirmişlerdir(!) Sayın belediye başkanımız ot’un nev’ini bildirseydi, onlarda herhalde yasal olan otlardan ekip yetiştirirler ve böylece suç işlemezlerdi diye düşünüyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.