Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

GÖRME ENGELLİLERE BANKAMATİK ENGELİ...

BAKIRKÖY 20.10.2021 - 13:56, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

GÖRME ENGELLİLERE BANKAMATİK ENGELİ...

Bakırköy Belediyesinden akıllara ziyan yeni bir uygulama…
Bakırköy Belediyesi, Osmaniye Mahallesinde minibüslerin olduğu alanda bulunan parkın bir kısmını bankalara kiralayarak, buraya bankamatik koydurdu. İşin en trajikomik tarafı ise, görme engelli vatandaşlarımızın yürüyüş yolunun tam ortasına bankamatiklerin yerleştirilmesiydi. Hangi akla hizmet edilerek, engelli vatandaşlarımız için yapılan yürüme yoluna bankamatik konulur anlamış değilim. Yeşili, doğayı, çevreyi sevip koruduğunu iddia eden Bakırköy Belediyesinin, küçücük yeşil alanı bile ticarethaneye çevirmek adına parka koydurduğu bankamatikler halkın büyük tepkisini çekti. Diğer yeşil alanlara da mı, bu bankamatiklerden konulacağı merak konusu. Sayın Kerimoğlu'nun Osmaniye Mahallesinde yaşanan bu tatsız duruma derhal müdahale edeceğini umuyorum.   Bakırköy yeni bir müzeye kavuştu. Sakızağacı Mahallesi İskele Cd. No: 25’de halkın hizmetine açılan Kamera Müzesi veya diğer adıyla Hilmi Nakipoğlu Fotoğraf Makineleri Müzesi ziyaretçilerini misafir etmek için hazır ve nazır vaziyette bekliyor. Hilmi Nakipoğlu tarafından kurulan müzede; tarihleri 1896 yılına kadar dayanan fotoğraf makineleri, ekipmanları ve eski fotoğraflar sergilenmekte. Sayısı 900'e ulaşan koleksiyonun içinde stüdyo tipi fotoğraf makineleri, çift objektifli makineler, Leica ve polaroid filmli makineler bulunmakta… Fotoğraf makinalarıyla geçmişten geleceğe bir yolculuk yapmak istiyorsanız, bu müzeyi mutlaka görmelisiniz derim.    İnsan hayatında çok önemli bir yeri olan ilaçlardan rant elde etmek için, süresi geçmemiş ilaçları imhaya göndermiş gibi yapıp, sonrada aynı ilaçları yeniden satın almak en büyük ahlaksızlıktır. Ülkemizde bu tür işlere tavassut edenlerin, ne bu cihanda ne de öbür cihanda asla yüzleri gülmesin.
Bakırköy Belediyesinden akıllara ziyan yeni bir uygulama…

Bakırköy Belediyesi, Osmaniye Mahallesinde minibüslerin olduğu alanda bulunan parkın bir kısmını bankalara kiralayarak, buraya bankamatik koydurdu.

İşin en trajikomik tarafı ise, görme engelli vatandaşlarımızın yürüyüş yolunun tam ortasına bankamatiklerin yerleştirilmesiydi. Hangi akla hizmet edilerek, engelli vatandaşlarımız için yapılan yürüme yoluna bankamatik konulur anlamış değilim. Yeşili, doğayı, çevreyi sevip koruduğunu iddia eden Bakırköy Belediyesinin, küçücük yeşil alanı bile ticarethaneye çevirmek adına parka koydurduğu bankamatikler halkın büyük tepkisini çekti. Diğer yeşil alanlara da mı, bu bankamatiklerden konulacağı merak konusu. Sayın Kerimoğlu'nun Osmaniye Mahallesinde yaşanan bu tatsız duruma derhal müdahale edeceğini umuyorum.

 

Bakırköy yeni bir müzeye kavuştu. Sakızağacı Mahallesi İskele Cd. No: 25’de halkın hizmetine açılan Kamera Müzesi veya diğer adıyla Hilmi Nakipoğlu Fotoğraf Makineleri Müzesi ziyaretçilerini misafir etmek için hazır ve nazır vaziyette bekliyor. Hilmi Nakipoğlu tarafından kurulan müzede; tarihleri 1896 yılına kadar dayanan fotoğraf makineleri, ekipmanları ve eski fotoğraflar sergilenmekte. Sayısı 900'e ulaşan koleksiyonun içinde stüdyo tipi fotoğraf makineleri, çift objektifli makineler, Leica ve polaroid filmli makineler bulunmakta… Fotoğraf makinalarıyla geçmişten geleceğe bir yolculuk yapmak istiyorsanız, bu müzeyi mutlaka görmelisiniz derim. 

 

İnsan hayatında çok önemli bir yeri olan ilaçlardan rant elde etmek için, süresi geçmemiş ilaçları imhaya göndermiş gibi yapıp, sonrada aynı ilaçları yeniden satın almak en büyük ahlaksızlıktır. Ülkemizde bu tür işlere tavassut edenlerin, ne bu cihanda ne de öbür cihanda asla yüzleri gülmesin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.