Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Gaziantep Büyükşehirin bin 600 personeli sahada

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2022 - 16:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Gaziantep Büyükşehirin bin 600 personeli sahada

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) kent genelinde meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle bin 600 saha personeli ve 562 araçla vatandaşın çeşitli ihtiyaçlarına cevap veriyor, olası mağduriyetlerin önüne geçiyor. Şehir için toplu taşımada yaşanan gecikmeleri de düşünen GBB, görevlendirdiği araçlarla yolda mahsur kalan vatandaşlara ve hastane personellerine ulaşım hizmeti veriyor.GAZİANTEP (İGFA)- Teknik ve sosyal işlerden sorumlu personelleriyle şehrin gereksinimleri karşılayan GBB ekipleri, kent merkezindeki trafik akışının sorunsuz gerçekleşmesi için 2 gün boyunca tuzlama çalışmalarını sürdürdü. Ulaşım problemini çözüme kavuşturan Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin bir diğer hedefi, muhtelif bölgelerde konaklama, gıda ve kıyafet sıkıntısı oluşan insanların taleplerini yerine getirmek oldu. Gaziantepte toplamı bin 600ü bulan personel ve 562 araçla gerek karla mücadelede gerekse de sosyal ihtiyaçları karşılamak için başlattığı hummalı çalışmasını hassasiyetle yürütüyor. Hafta sonu mesaisinde Gaziantepin en yoğun bölgelerinden Ordu Caddesinde vatandaşla buluşan GBB Başkanı Fatma Şahin, sabah mesaisini trafik kontrol merkezi, acil çağrı merkezinde diğer birimlerle koordinasyonlarını tamamladıklarını belirterek, "Sahada bin 600 personel ve 562 araç ve ekipmanlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tuzlama çalışmalarımıza bir yandan devam ediyoruz. Bu yoğun yağışa rağmen ana caddelerimizde trafik akışı devam ediyor. Merkezlerimizde şehrimizi kontrol ediyoruz, şu anda da sahadayız. Ana arterlerimizi yerinde inceliyoruz." diye konuştu. Bu kapsamda D-400 Karayolu olmak üzere şehrin ana arterlerini oluşturan cadde ve bulvarlarda trafik akışında yaşanan aksamalar çözüme kavuşturulurken olası buzlanma tehlikesine karşı ekipler teyakkuz halinde bekliyor. Çalışmalar çerçevesinde kaldırım ve üst geçitler de yaya kullanımının güvenli hale gelmesi için düzenli aralıklarla temizleniyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) kent genelinde meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle bin 600 saha personeli ve 562 araçla vatandaşın çeşitli ihtiyaçlarına cevap veriyor, olası mağduriyetlerin önüne geçiyor. Şehir için toplu taşımada yaşanan gecikmeleri de düşünen GBB, görevlendirdiği araçlarla yolda mahsur kalan vatandaşlara ve hastane personellerine ulaşım hizmeti veriyor.

GAZİANTEP (İGFA)- Teknik ve sosyal işlerden sorumlu personelleriyle şehrin gereksinimleri karşılayan GBB ekipleri, kent merkezindeki trafik akışının sorunsuz gerçekleşmesi için 2 gün boyunca tuzlama çalışmalarını sürdürdü. Ulaşım problemini çözüme kavuşturan Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin bir diğer hedefi, muhtelif bölgelerde konaklama, gıda ve kıyafet sıkıntısı oluşan insanların taleplerini yerine getirmek oldu. Gaziantepte toplamı bin 600ü bulan personel ve 562 araçla gerek karla mücadelede gerekse de sosyal ihtiyaçları karşılamak için başlattığı hummalı çalışmasını hassasiyetle yürütüyor.

Hafta sonu mesaisinde Gaziantepin en yoğun bölgelerinden Ordu Caddesinde vatandaşla buluşan GBB Başkanı Fatma Şahin, sabah mesaisini trafik kontrol merkezi, acil çağrı merkezinde diğer birimlerle koordinasyonlarını tamamladıklarını belirterek, "Sahada bin 600 personel ve 562 araç ve ekipmanlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tuzlama çalışmalarımıza bir yandan devam ediyoruz. Bu yoğun yağışa rağmen ana caddelerimizde trafik akışı devam ediyor. Merkezlerimizde şehrimizi kontrol ediyoruz, şu anda da sahadayız. Ana arterlerimizi yerinde inceliyoruz." diye konuştu.

Bu kapsamda D-400 Karayolu olmak üzere şehrin ana arterlerini oluşturan cadde ve bulvarlarda trafik akışında yaşanan aksamalar çözüme kavuşturulurken olası buzlanma tehlikesine karşı ekipler teyakkuz halinde bekliyor. Çalışmalar çerçevesinde kaldırım ve üst geçitler de yaya kullanımının güvenli hale gelmesi için düzenli aralıklarla temizleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.