Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Erdoğandan BAEye taziye

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2022 - 05:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Erdoğandan BAEye taziye

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BAE Devlet Başkanı Halife bin Zayed El Nahyan için taziye paylaşımında bulundu.ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayed El Nahyana Allahtan rahmet, BAE halkına başsağlığı diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Türkçe ve Arapça yaptığı paylaşımda, "Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı ve Abu Dabi Emiri, değerli kardeşim Şeyh Halife bin Zayed El Nahyanın vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allahtan rahmet, kardeş Birleşik Arap Emirlikleri halkına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı. https://twitter.com/RTErdogan/status/1525072710233202690

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BAE Devlet Başkanı Halife bin Zayed El Nahyan için taziye paylaşımında bulundu.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayed El Nahyana Allahtan rahmet, BAE halkına başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Türkçe ve Arapça yaptığı paylaşımda, "Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı ve Abu Dabi Emiri, değerli kardeşim Şeyh Halife bin Zayed El Nahyanın vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allahtan rahmet, kardeş Birleşik Arap Emirlikleri halkına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1525072710233202690
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.