Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ERDEM GÜL, 15 MİLYON NEREDE?

ADALAR 16.04.2021 - 12:58, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ERDEM GÜL, 15 MİLYON NEREDE?

Adalar CHP ilçe binasına 128 milyar nerede pankartı asıldı. Tabi ki bizi yöneten hükümete muhalefet partisi olarak bunu sormaları haktır. Hükümetinde bu soruya cevap vermesi gerekir. Bu pankartın asılmasında bir sorun yok ama sonra bir şey olacakmış gibi Adalar CHP ilçe başkanının sosyal medya portallarında nöbetteyiz diye resimler paylaşmasında sorun var. Kime karşı nöbettesiniz diye sorarlar size: Devlete karşı mı nöbettesiniz? Bu paylaşımları yaparak polisle halkı karşı karşıya mı getirmek istediniz? Talimatı il başkanınız Canan Kaftancıoğlu’ndan mı aldınız? Daha önce yine talimatla CHP Adalar örgütünün sosyal medya hesaplarından gri bültenle aranan dhkpc militanın resmini paylaştınız, altına da imzanızı attınız. Gri bültenle aranan dhkpc militanı İbrahim Gökçek’ti. Ama terör övme suçu işlediğiniz halde size herhangi bir adli işlem yapılmadı. Demek ki neymiş demir tavında dövülürmüş sevgili devlet yöneticileri, bundan bir şey olmuyor, bize kimse bir şey yapamıyor diye düşünen Ercan Akpolat yine devlete karşı nöbete geçiyor, sosyal medyadan şov yapıyor. Yarın öbür gün daha beterlerini de görürüz Adalar’da. Ya kuzgun leşe ya devlet başa!!! Buradan Adalar CHP ilçe başkanına sesleniyorum; Canan Kaftancıoğlu ile aynı yolda yürümek seni sadece çıkmaz sokağa götürür. CHP’nin 6 okunun tamamını benimsemeden Atatürkçü olamazsın. Sen Adaların evladısın, elbette hesap sor ama ilk hesabı sormaya, senin hakkını yiyerek ilçemize atanan kendi belediye başkanın Erdem Gül ile başla. Mesela, Gül’ün kayınpederinin sosyal medyada bahsettiği konuları gündeme getir. İlçe binasına, ‘’Erdem Gül 15 milyon nerede’’ pankartı asıp hesap sor. Eyy, Belediye başkanı; 11 bin tl maaş alıp 8 bin tl nafaka, 9 bin tl okul taksiti, 450 bin tl tazminatı nasıl ödüyorsun diye de sor. İşte bu soruları sorduğun gün, bir daha ki dönem kesin belediye başkanı, gönüllerin adamı olursun !!! Yazımın başında da belirttiğim gibi, tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan 128 milyar dolar'ı da soralım, 1kuruşu da... Ozan NARMAN 

Adalar CHP ilçe binasına 128 milyar nerede pankartı asıldı.
Tabi ki bizi yöneten hükümete muhalefet partisi olarak bunu sormaları haktır. Hükümetinde bu soruya cevap vermesi gerekir.
Bu pankartın asılmasında bir sorun yok ama sonra bir şey olacakmış gibi Adalar CHP ilçe başkanının sosyal medya portallarında nöbetteyiz diye resimler paylaşmasında sorun var. Kime karşı nöbettesiniz diye sorarlar size:

Devlete karşı mı nöbettesiniz?

Bu paylaşımları yaparak polisle halkı karşı karşıya mı getirmek istediniz?
Talimatı il başkanınız Canan Kaftancıoğlu’ndan mı aldınız?
Daha önce yine talimatla CHP Adalar örgütünün sosyal medya hesaplarından gri bültenle aranan dhkpc militanın resmini paylaştınız, altına da imzanızı attınız. Gri bültenle aranan dhkpc militanı İbrahim Gökçek’ti. Ama terör övme suçu işlediğiniz halde size herhangi bir adli işlem yapılmadı.
Demek ki neymiş demir tavında dövülürmüş sevgili devlet yöneticileri, bundan bir şey olmuyor, bize kimse bir şey yapamıyor diye düşünen Ercan Akpolat yine devlete karşı nöbete geçiyor, sosyal medyadan şov yapıyor.
Yarın öbür gün daha beterlerini de görürüz Adalar’da.

Ya kuzgun leşe ya devlet başa!!!

Buradan Adalar CHP ilçe başkanına sesleniyorum; Canan Kaftancıoğlu ile aynı yolda yürümek seni sadece çıkmaz sokağa götürür. CHP’nin 6 okunun tamamını benimsemeden Atatürkçü olamazsın. Sen Adaların evladısın, elbette hesap sor ama ilk hesabı sormaya, senin hakkını yiyerek ilçemize atanan kendi belediye başkanın Erdem Gül ile başla.
Mesela, Gül’ün kayınpederinin sosyal medyada bahsettiği konuları gündeme getir. İlçe binasına, ‘’Erdem Gül 15 milyon nerede’’ pankartı asıp hesap sor. Eyy, Belediye başkanı; 11 bin tl maaş alıp 8 bin tl nafaka, 9 bin tl okul taksiti, 450 bin tl tazminatı nasıl ödüyorsun diye de sor. İşte bu soruları sorduğun gün, bir daha ki dönem kesin belediye başkanı, gönüllerin adamı olursun !!!

Yazımın başında da belirttiğim gibi, tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan 128 milyar dolar'ı da soralım, 1kuruşu da...

Ozan NARMAN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.