Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Eğitime Siyaseti Bulaştırmayın.

GÜNDEM 17.09.2021 - 19:25, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Eğitime Siyaseti Bulaştırmayın.

Hep söylemiş, yazmışımdır siyasiler-tarikatlar-mafya, devlet kurumlarından uzak durmalıdırlar diye… Oysa bugün hem Bakırköy, hemde Adalar ilçemize baktığımızda durumun hiç de böyle olmadığını görüyoruz.  Örneğin, Adalar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  eğitim-öğretim yılı töreni için, CHP-MHP-İYİ Parti ilçe başkanlarını bir gün önceden ama mesai saati bittikten sonra akşam kapılarına davet kağıdı bırakarak çağırırken, AK Parti ilçe başkanlarını ise gerek telefonla arayarak, gerekse mesai saati içerisinde ziyaret ederek davet ediyor. Tören sonrası ise ilçe başkanı siyasi kimliğiyle sınıfları dolaşıyor. Böylesine partizanca davranıştan dolayı eminim ki, AK Parti ilçe başkanı da sonradan farkına varıp büyük rahatsızlık duymuştur. Aynı üzücü davranışların benzeri Bakırköy’de de yaşandı. AK Parti ilçe başkanının sınıfları dolaşması ise haber kanallarına yansıdı. Ben inanıyorum ki, AK Parti ilçe başkanı Tülin hanım bir oldu-bittiye getirilmiştir. Çünkü kendisi siyasi kimliğinden dolayı sınıfları dolaşmanın etik olmadığını, eğitim yuvalarına siyasetçilerin girmesinin halk nazarında büyük tepki göreceğini gayet iyi bilen hanımefendidir. Bu arada, Bakırköy’de yaşanan olayı haberleştiren Halk TV.‘nin, tıpkı karşı medya gibi yandaş yayın yapmasını bildiğimden dolayı bu haber kanalına da itibar etmediğim biline...  Kaymakamlar, ilçe milli eğitim müdürleri; sizler ünvanlarınızı unutup, siyasilere şirin görünme gayreti içine girerek devlet görevlisi olmuyorsunuz, parti görevlisi oluyorsunuz. Ayrıca bu partizanca davranışınız, kamuoyu nazarında en çok da AK Partiye zarar veriyor.  Eğitim kalitemiz zaten yerlerde sürünürken, beceriksizliğinizi şirinlik muskasına bürünerek kamufle ettiğinizi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Hadi gelin biraz empati yapalım. Yıl 2023. Yenilenen genel seçimlerde koalisyon hükümeti kuruldu ve Milli Eğitim Bakanlığı koalisyon ortağı HDP’ye verildi. HDP il-ilçe başkanları da kendi atadıkları yandaş kaymakam ve müdürlerle birlikte minik yavrularımızın öğrenim gördükleri sınıfları dolaşıyorlar! Boşuna kimse olmaz demesin, bal gibi olur. HDP’nin böyle bir hakkı var mı? Var. Çünkü itiraz olduğunda hemen eski siyasi partinin uygulamalarını örnek gösterecek.  Peki şimdi de başka örneğe bakalım. Bu ülke de eğitim kurumlarına en fazla ilgiyi gösteren, buralardan beslenen ve işi hain darbe girişimine kadar götüren kimlerdi, elbette FETÖ. Peki bundan en büyük zararı kim gördü, elbette ne istedilerse veren AK Parti.  Başta Tarikatlar olmak üzere, ülkemizin kuruluş ayarlarıyla oynamak isteyen herkesin gözünü kamaştıran en önemli kurum, eğitim kurumudur. Bu kurumu siyasallaştırırsanız ülke kaybeder…

Hep söylemiş, yazmışımdır siyasiler-tarikatlar-mafya, devlet kurumlarından uzak durmalıdırlar diye… Oysa bugün hem Bakırköy, hemde Adalar ilçemize baktığımızda durumun hiç de böyle olmadığını görüyoruz.  Örneğin, Adalar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  eğitim-öğretim yılı töreni için, CHP-MHP-İYİ Parti ilçe başkanlarını bir gün önceden ama mesai saati bittikten sonra akşam kapılarına davet kağıdı bırakarak çağırırken, AK Parti ilçe başkanlarını ise gerek telefonla arayarak, gerekse mesai saati içerisinde ziyaret ederek davet ediyor. Tören sonrası ise ilçe başkanı siyasi kimliğiyle sınıfları dolaşıyor. Böylesine partizanca davranıştan dolayı eminim ki, AK Parti ilçe başkanı da sonradan farkına varıp büyük rahatsızlık duymuştur. Aynı üzücü davranışların benzeri Bakırköy’de de yaşandı. AK Parti ilçe başkanının sınıfları dolaşması ise haber kanallarına yansıdı. Ben inanıyorum ki, AK Parti ilçe başkanı Tülin hanım bir oldu-bittiye getirilmiştir. Çünkü kendisi siyasi kimliğinden dolayı sınıfları dolaşmanın etik olmadığını, eğitim yuvalarına siyasetçilerin girmesinin halk nazarında büyük tepki göreceğini gayet iyi bilen hanımefendidir. Bu arada, Bakırköy’de yaşanan olayı haberleştiren Halk TV.‘nin, tıpkı karşı medya gibi yandaş yayın yapmasını bildiğimden dolayı bu haber kanalına da itibar etmediğim biline... 

Kaymakamlar, ilçe milli eğitim müdürleri; sizler ünvanlarınızı unutup, siyasilere şirin görünme gayreti içine girerek devlet görevlisi olmuyorsunuz, parti görevlisi oluyorsunuz. Ayrıca bu partizanca davranışınız, kamuoyu nazarında en çok da AK Partiye zarar veriyor. 

Eğitim kalitemiz zaten yerlerde sürünürken, beceriksizliğinizi şirinlik muskasına bürünerek kamufle ettiğinizi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz.

Hadi gelin biraz empati yapalım. Yıl 2023. Yenilenen genel seçimlerde koalisyon hükümeti kuruldu ve Milli Eğitim Bakanlığı koalisyon ortağı HDP’ye verildi. HDP il-ilçe başkanları da kendi atadıkları yandaş kaymakam ve müdürlerle birlikte minik yavrularımızın öğrenim gördükleri sınıfları dolaşıyorlar! Boşuna kimse olmaz demesin, bal gibi olur. HDP’nin böyle bir hakkı var mı? Var. Çünkü itiraz olduğunda hemen eski siyasi partinin uygulamalarını örnek gösterecek. 

Peki şimdi de başka örneğe bakalım. Bu ülke de eğitim kurumlarına en fazla ilgiyi gösteren, buralardan beslenen ve işi hain darbe girişimine kadar götüren kimlerdi, elbette FETÖ. Peki bundan en büyük zararı kim gördü, elbette ne istedilerse veren AK Parti. 

Başta Tarikatlar olmak üzere, ülkemizin kuruluş ayarlarıyla oynamak isteyen herkesin gözünü kamaştıran en önemli kurum, eğitim kurumudur. Bu kurumu siyasallaştırırsanız ülke kaybeder…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.