Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Diyarbakır Eğil’de Cinsel Saldırı...

GÜNDEM 04.07.2021 - 20:56, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Diyarbakır Eğil’de Cinsel Saldırı...

Diyarbakır’a bağlı Eğil ilçesinde köy korucusu olan 64 yaşındaki Servet Karakaş, bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde köy koruculuğundan emekli olan ve koruculuğu gönüllü olarak sürdüren Servet Karakaş isimli şahıs, küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulunmuş ve çocuğun ailesinin yaptığı suç duyurusu üzerine gözaltına alınmıştı. Gözaltı işlemlerinin ardından Adliyeye sevkedilen köy korucusu Servet Karakaş burada çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Eğil halkı; ilçelerinin böyle çirkin bir olay yüzünden gündem olması sebebiyle çok üzgün olduklarını dile getirerek, sürecin takipçisi olacaklarını söylediler.   
Diyarbakır’a bağlı Eğil ilçesinde köy korucusu olan 64 yaşındaki Servet Karakaş, bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde köy koruculuğundan emekli olan ve koruculuğu gönüllü olarak sürdüren Servet Karakaş isimli şahıs, küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulunmuş ve çocuğun ailesinin yaptığı suç duyurusu üzerine gözaltına alınmıştı. Gözaltı işlemlerinin ardından Adliyeye sevkedilen köy korucusu Servet Karakaş burada çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eğil halkı; ilçelerinin böyle çirkin bir olay yüzünden gündem olması sebebiyle çok üzgün olduklarını dile getirerek, sürecin takipçisi olacaklarını söylediler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.