Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dijital yayıncı Metan: Kendi doğallığınızı dijitale yansıtmalısınız

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2022 - 22:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Dijital yayıncı Metan: Kendi doğallığınızı dijitale yansıtmalısınız

12. Kocaeli Kitap Fuarı’na konuk olan dijital yayıncı ve yazar Adem Metan, “Sosyal Medya Ne Kadar Sosyal?” adlı söyleşi gerçekleştirdi.KOCAELİ (İGFA) - Dijital yayıncı ve yazar Adem Metan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Kocaeli Kitap Fuarı’na konuk oldu. Selim Sırrı Paşa Salonu’nda, “Sosyal Medya Ne Kadar Sosyal?” konulu bir söyleşi gerçekleştiren Adem Metan, “Kendi doğallığınızı dijitale yansıtmalısınız.” dedi. Twitter kullanıcılarının biyografilerine asıl ilgilendikleri alanı yazmaları gerektiğini söyleyen Metan, yapılan araştırmaların makam ve mevki ile var olan hesaplara çok güvenilmediğini dile getirdi. Metan, “Sosyal medya paylaşımları yaparken insanların bizi sevebileceği alanlar oluşturmalıyız. Bunun için de sosyal mecrada geçirdiğimiz vakti 24 saate bölmemiz lazım. Önce takdir etmeyi bilmeliyiz. Takdir etmek kişiye hazine de oluşturuyor. Önerme yapmak lazım. Yani bir filmi, diziyi önermeliyiz. Bizim 2-3 saat tweet saatlerimizin olması lazım. Ben sosyal medyada varım sizin de var olduğunuzu biliyorum demeliyiz. Bir de doğal olmak gerekiyor. Doğal olmayan hiçbir şey sürdürebilir değil. Eğer bir şey kurgu ve yapmacık ise günün sonunda mutlaka bitiyor. Kendi doğallığınızı da dijitale yansıtmak lazım” diye konuştu.

12. Kocaeli Kitap Fuarı’na konuk olan dijital yayıncı ve yazar Adem Metan, “Sosyal Medya Ne Kadar Sosyal?” adlı söyleşi gerçekleştirdi.

KOCAELİ (İGFA) - Dijital yayıncı ve yazar Adem Metan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Kocaeli Kitap Fuarı’na konuk oldu. Selim Sırrı Paşa Salonu’nda, “Sosyal Medya Ne Kadar Sosyal?” konulu bir söyleşi gerçekleştiren Adem Metan, “Kendi doğallığınızı dijitale yansıtmalısınız.” dedi.

Twitter kullanıcılarının biyografilerine asıl ilgilendikleri alanı yazmaları gerektiğini söyleyen Metan, yapılan araştırmaların makam ve mevki ile var olan hesaplara çok güvenilmediğini dile getirdi.

Metan, “Sosyal medya paylaşımları yaparken insanların bizi sevebileceği alanlar oluşturmalıyız. Bunun için de sosyal mecrada geçirdiğimiz vakti 24 saate bölmemiz lazım. Önce takdir etmeyi bilmeliyiz. Takdir etmek kişiye hazine de oluşturuyor. Önerme yapmak lazım. Yani bir filmi, diziyi önermeliyiz. Bizim 2-3 saat tweet saatlerimizin olması lazım. Ben sosyal medyada varım sizin de var olduğunuzu biliyorum demeliyiz. Bir de doğal olmak gerekiyor. Doğal olmayan hiçbir şey sürdürebilir değil. Eğer bir şey kurgu ve yapmacık ise günün sonunda mutlaka bitiyor. Kendi doğallığınızı da dijitale yansıtmak lazım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.