Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Devlet Fotoğraf Yarışmasına başvurular 1 Ağustosta

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2022 - 12:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Devlet Fotoğraf Yarışmasına başvurular 1 Ağustosta

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu yıl 20ncisi düzenlenecek Devlet Fotoğraf Yarışmasına başvuruların 1 Ağustosta başlayacağını duyurdu.ANKARA (İGFA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünün organize ettiği Devlet Fotoğraf Yarışması, 20nci kez düzenlenecek. Yarışma, fotoğraf sanatçılarını desteklemek, fotoğraf sanatının yaygınlaşmasını sağlamak ve gerektiğinde uluslararası platformlarda Türkiyeyi temsil edecek nitelikte fotoğraf sergileri oluşumuna katkı sağlayacak 1984ten bu yana iki yılda bir düzenlenen yarışmanın bu yıl ki temaları "İnsan ve Yaşam", "Doğal Hayat" ve "Tarihi Yapılar" olmak üzere 3 ayrı kategori olarak belirlenirken, yarışma sonunda dereceye giren eserler için toplam 141 bin TL ödül verilecek. Yarışmaya ilişkin şartnameye ve detaylı bilgiye https://gorselsanat.ktb.gov.tr/ adresinden ulaşılabiliyor. https://twitter.com/TCKulturTurizm/status/1529014502724968448

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu yıl 20ncisi düzenlenecek Devlet Fotoğraf Yarışmasına başvuruların 1 Ağustosta başlayacağını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünün organize ettiği Devlet Fotoğraf Yarışması, 20nci kez düzenlenecek.

Yarışma, fotoğraf sanatçılarını desteklemek, fotoğraf sanatının yaygınlaşmasını sağlamak ve gerektiğinde uluslararası platformlarda Türkiyeyi temsil edecek nitelikte fotoğraf sergileri oluşumuna katkı sağlayacak

1984ten bu yana iki yılda bir düzenlenen yarışmanın bu yıl ki temaları "İnsan ve Yaşam", "Doğal Hayat" ve "Tarihi Yapılar" olmak üzere 3 ayrı kategori olarak belirlenirken, yarışma sonunda dereceye giren eserler için toplam 141 bin TL ödül verilecek.

Yarışmaya ilişkin şartnameye ve detaylı bilgiye https://gorselsanat.ktb.gov.tr/ adresinden ulaşılabiliyor.

https://twitter.com/TCKulturTurizm/status/1529014502724968448
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.