Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

CHP ve Türk Siyasetinin Acı Kaybı!

GÜNDEM 29.07.2021 - 09:52, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

CHP ve Türk Siyasetinin Acı Kaybı!

22. Ve 23. Dönem Milletvekilliği yapan ve Cumhuriyet Halk Partisi'nde çeşitli görevlerde bulunan Türk siyasetinin önemli ismi Mehmet Ali Özpolat bir süredir verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
CHP'de İlçe Başkanlığı, İstanbul İl Başkanlığı, Parti Meclisi, Merkez Yönetim Kurulu üyeliği, Genel Başkan Yardımcılığı ve 22-23. Dönem Milletvekilliği görevinde bulunan Mehmet Ali Özbolat bir süredir hastanede tedavi görmekteydi. Bu sabah yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Mehmet Ali Özpolat’ın arkasından söyleyeceklerimiz; çok iyi bir baba-dürüst ve ilkeli bir siyasetçi-bizlere karşı müşfik bir ağabeydi. Biricik evladı Emre Özpolat kardeşimize başsağlığı ve metanet diliyoruz. Tinin şad mekanın daim uçmağ olsun Mehmet Ali abi... Cenaze ile ilgili bilgiler paylaşılacaktır. MEHMET ALİ ÖZPOLAT KİMDİR? 9 ocak 1947 yılında Kahramanmaraş Afşin'de doğdu. Babasının adı Hasan, Annesinin adı Emine'dir. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş Afşin'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Avukatlık mesleğini yaptı. Sırasıyla;  Bakırköy Belediye Başkan Yardımcılığı, Cumhuriyet Halk Partisi Güngören İlçe Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, CHP İstanbul İl Başkanlığı, CHP Parti Meclisi Üyeliği, CHP MYK Üyeliği, CHP Genel Sekreterliği Yardımcılığı, CHP Genel Başkan Yardımcılığı, 22'nci ve 23'ncü Dönem CHP İstanbul Milletvekilliği görevlerinde bulunmuştur. Evli ve 1 çocuk babasıdır.
22. Ve 23. Dönem Milletvekilliği yapan ve Cumhuriyet Halk Partisi'nde çeşitli görevlerde bulunan Türk siyasetinin önemli ismi Mehmet Ali Özpolat bir süredir verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

CHP'de İlçe Başkanlığı, İstanbul İl Başkanlığı, Parti Meclisi, Merkez Yönetim Kurulu üyeliği, Genel Başkan Yardımcılığı ve 22-23. Dönem Milletvekilliği görevinde bulunan Mehmet Ali Özbolat bir süredir hastanede tedavi görmekteydi.

Bu sabah yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Mehmet Ali Özpolat’ın arkasından söyleyeceklerimiz; çok iyi bir baba-dürüst ve ilkeli bir siyasetçi-bizlere karşı müşfik bir ağabeydi. Biricik evladı Emre Özpolat kardeşimize başsağlığı ve metanet diliyoruz.
Tinin şad mekanın daim uçmağ olsun Mehmet Ali abi...

Cenaze ile ilgili bilgiler paylaşılacaktır.

MEHMET ALİ ÖZPOLAT KİMDİR?

9 ocak 1947 yılında Kahramanmaraş Afşin'de doğdu. Babasının adı Hasan, Annesinin adı Emine'dir. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş Afşin'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Avukatlık mesleğini yaptı. Sırasıyla;  Bakırköy Belediye Başkan Yardımcılığı, Cumhuriyet Halk Partisi Güngören İlçe Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, CHP İstanbul İl Başkanlığı, CHP Parti Meclisi Üyeliği, CHP MYK Üyeliği, CHP Genel Sekreterliği Yardımcılığı, CHP Genel Başkan Yardımcılığı, 22'nci ve 23'ncü Dönem CHP İstanbul Milletvekilliği görevlerinde bulunmuştur. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.