Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

CHP'Lİ BELEDİYE DE YİNE İŞÇİ KIYIMI...

BAKIRKÖY 22.07.2022 - 18:02, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

CHP'Lİ BELEDİYE DE YİNE İŞÇİ KIYIMI...

Bakırköy Belediyesine tahsil ve yaş durumuna bakılmaksızın, itaat edecek, keyfi emirleri yerine getirecek, asgari ücrete tamah edecek, başkanının sosyal medyada her paylaşımını övüp retweetleyecek, kendisine söylenen sendikaya üye olacak, grev kırıcılığı yapacak, günlük 5 TL ile karnını doyurmayı başarabilecek robotlar alınacaktır.
Dün sabah güne hiç beklemediğim, çok üzücü bir haberle başladım. Bakırköy Belediyesi, tek suçları sendikalarının almış olduğu karara zorunlu olarak uyup greve katılmak olan Tuğba Eyicil-Sercan Mersin ve Murat Metin isimli 3 Belediye İş Sendikası üyesini işten attı. İşten atılanlardan Tuğba Eyicil psikoloji alanında kitap yazmış, 2000 çalışanı olan Bakırköy Belediyesinin ve her gün şiddete maruz kalmış onlarca kadının sorunlarına çare üreten Özgecan Kadın Sığınma Evinin tek psikoloğu. Yani, bildiğiniz akıl tutulması yaşıyoruz. Belediye Başkanının, Adolf Hitler’e bile rahmet okutan uygulaması karşısında Belediye İş Sendikasının nasıl tavır alacağı, ben biliyorum ama işçiler için yine de bu durum merak konusu… Bankamatikleri koruyup-kollayıp, tek suçları sendikal haklarını kullandılar diye işçileri işten atmak sosyal demokratlıksa, lanet olsun sizin sosyal demokrasi anlayışınıza… Gerçekten alınteriyle çalışanları haksız yere işten çıkarmak, bırakın Bakırköy Belediyesini, ülkeye ihanettir. Sayın Kerimoğlu, sendikanın yaptığı yanlışları-doğruları burada tartışmaya açmayacağım. Fakat, greve giden ve tüm baskılara rağmen onurlu direnişine devam eden işçilerden asla korkmamalısın… Çünkü bu ülke, haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel yarınlar için mücadele eden o onurlu işçilerin omuzunda yükselecektir. Evde kendilerini bekleyen evlatlarına, ana-babalarına ekmek götürmek için alınteriyle çalışıp asgari ücrete talim eden emekçilere daha fazla zalimlik etme başkan. Unutma ki; ”Zulm ile âbâd olanın âhiri berbâd olur.”   Eğer birilerini işten çıkarıp, tüm Bakırköylülerin hayır duasını almak istersen, sana sırf benim bildiğim 40 kişilik bankamatikçi listesini gönderebilirim. Hatta bu listeden bir örnek vereyim… Adı H. E.. Bakırköy Belediyesine ait BYUAŞ’ın ortağı, belediye çalışanı ama kendisini belediye de çalışırken gören bir Allah’ın kulu yok. Amcam birde sayfasında habire devrimci nutuklar atmaktan geri kalmamış. Hodri meydan, bu kişinin ‘hamili yakınımdır’ kartını yırtıp işten çıkabiliyor musun! Elbette çıkaramazsın… Belediyede harıl harıl çalışan kişinin paylaşımları... Şaşırdık mı? Hayır.  
Bakırköy Belediyesine tahsil ve yaş durumuna bakılmaksızın, itaat edecek, keyfi emirleri yerine getirecek, asgari ücrete tamah edecek, başkanının sosyal medyada her paylaşımını övüp retweetleyecek, kendisine söylenen sendikaya üye olacak, grev kırıcılığı yapacak, günlük 5 TL ile karnını doyurmayı başarabilecek robotlar alınacaktır.

Dün sabah güne hiç beklemediğim, çok üzücü bir haberle başladım. Bakırköy Belediyesi, tek suçları sendikalarının almış olduğu karara zorunlu olarak uyup greve katılmak olan Tuğba Eyicil-Sercan Mersin ve Murat Metin isimli 3 Belediye İş Sendikası üyesini işten attı. İşten atılanlardan Tuğba Eyicil psikoloji alanında kitap yazmış, 2000 çalışanı olan Bakırköy Belediyesinin ve her gün şiddete maruz kalmış onlarca kadının sorunlarına çare üreten Özgecan Kadın Sığınma Evinin tek psikoloğu. Yani, bildiğiniz akıl tutulması yaşıyoruz. Belediye Başkanının, Adolf Hitler’e bile rahmet okutan uygulaması karşısında Belediye İş Sendikasının nasıl tavır alacağı, ben biliyorum ama işçiler için yine de bu durum merak konusu…

Bankamatikleri koruyup-kollayıp, tek suçları sendikal haklarını kullandılar diye işçileri işten atmak sosyal demokratlıksa, lanet olsun sizin sosyal demokrasi anlayışınıza… Gerçekten alınteriyle çalışanları haksız yere işten çıkarmak, bırakın Bakırköy Belediyesini, ülkeye ihanettir. Sayın Kerimoğlu, sendikanın yaptığı yanlışları-doğruları burada tartışmaya açmayacağım. Fakat, greve giden ve tüm baskılara rağmen onurlu direnişine devam eden işçilerden asla korkmamalısın… Çünkü bu ülke, haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel yarınlar için mücadele eden o onurlu işçilerin omuzunda yükselecektir.

Evde kendilerini bekleyen evlatlarına, ana-babalarına ekmek götürmek için alınteriyle çalışıp asgari ücrete talim eden emekçilere daha fazla zalimlik etme başkan. Unutma ki; ”Zulm ile âbâd olanın âhiri berbâd olur.

 

Eğer birilerini işten çıkarıp, tüm Bakırköylülerin hayır duasını almak istersen, sana sırf benim bildiğim 40 kişilik bankamatikçi listesini gönderebilirim. Hatta bu listeden bir örnek vereyim… Adı H. E.. Bakırköy Belediyesine ait BYUAŞ’ın ortağı, belediye çalışanı ama kendisini belediye de çalışırken gören bir Allah’ın kulu yok. Amcam birde sayfasında habire devrimci nutuklar atmaktan geri kalmamış. Hodri meydan, bu kişinin ‘hamili yakınımdır’ kartını yırtıp işten çıkabiliyor musun! Elbette çıkaramazsın…

Belediyede harıl harıl çalışan kişinin paylaşımları... Şaşırdık mı? Hayır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.