Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’den BASINA SANSÜR ....

GÜNDEM 09.04.2021 - 21:50, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

CHP’den BASINA SANSÜR ....

AK Partiyi basın özgürlüğü konusunda suçlayanlardan basına darbe...
Bakırköy belediyesinin sözde demokrat ama özde kendinden olmayana düşmanca yaklaşım sergileyen belediye başkan ve yönetimi bugün itibarıyla; 12 Eylül darbecilerini bile rahmet okuturcasına www.tekhabergazetesi.com haber sitemize giriş yasağı koymuş, yani haber sitemizi bloklamışlar. Millet meclisinde, meydanlarda basın özgürlüğü savunucusu olduklarından dem vuran ama gerçekte darbeci zihniyetle aynı düşünceye sahip olanlar, yerel bir gazetenin eleştirilerine dahi tahammül edemeyecek kadar anti demokrattırlar. Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu CHP’nin, günümüzdeki içler acısı hali Yüce Türk Milletini derin üzüntülere sevketmektedir. Bugünkü CHP’nin hak-hukuk-adalet kisvesi altında kendilerinden olmayana besledikleri kin-nefret ve düşmanlığı usta şair Nazım Hikmet’in şiiriyle sonlandırmak herhalde en doğrusu olur:   Bursa da havlucu Recebe, Karabük fabrikasında tesviyeci Hasana düşman, Fakir köylü Hatçe kadına, Irgat Süleymana düşman, Sana düşman, bana düşman, Düşünen insana düşman, Vatan ki bu insanların evidir, Onlar vatana düşman…  
AK Partiyi basın özgürlüğü konusunda suçlayanlardan basına darbe...

Bakırköy belediyesinin sözde demokrat ama özde kendinden olmayana düşmanca yaklaşım sergileyen belediye başkan ve yönetimi bugün itibarıyla; 12 Eylül darbecilerini bile rahmet okuturcasına www.tekhabergazetesi.com haber sitemize giriş yasağı koymuş, yani haber sitemizi bloklamışlar.
Millet meclisinde, meydanlarda basın özgürlüğü savunucusu olduklarından dem vuran ama gerçekte darbeci zihniyetle aynı düşünceye sahip olanlar, yerel bir gazetenin eleştirilerine dahi tahammül edemeyecek kadar anti demokrattırlar.

Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu CHP’nin, günümüzdeki içler acısı hali Yüce Türk Milletini derin üzüntülere sevketmektedir. Bugünkü CHP’nin hak-hukuk-adalet kisvesi altında kendilerinden olmayana besledikleri kin-nefret ve düşmanlığı usta şair Nazım Hikmet’in şiiriyle sonlandırmak herhalde en doğrusu olur:

 

Bursa da havlucu Recebe,

Karabük fabrikasında tesviyeci Hasana düşman,

Fakir köylü Hatçe kadına,

Irgat Süleymana düşman,

Sana düşman, bana düşman,

Düşünen insana düşman,

Vatan ki bu insanların evidir,

Onlar vatana düşman…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.