Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP BAKIRKÖY İLÇE BAŞKANI CELAL'DE '' ATATÜRK'' DEMEDİ...

BAKIRKÖY 16.10.2020 - 12:06, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

CHP BAKIRKÖY İLÇE BAŞKANI CELAL'DE '' ATATÜRK'' DEMEDİ...

Yaptıkları eyleme kendileri bile inanmayan CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı 30 kişiyi ancak ikna ederek, Bakırköy-Ataköy-Yeşilköy sahillerindeki betonlaşmalara yenilerin eklenmesini ve kupon arazi yağmasına dur demek için Yeşilyurt Spor Kulübü önünde basın açıklaması yaptı. Ulu Önder Atatürk’ün kurucusu olduğu CHP’nin Bakırköy İlçe Başkanı olduğu iddia edilen Celal isimli şahıs yaptığı konuşmada tam dokuz defa Mustafa Kemal diyerek, Atatürk demekten imtina etti. Orada bulunan bir avuç şakşakçı ise kendisini uyarmayarak tam tersine alkış tuttular. Bizde bir deyim vardır, ‘’İmam osurursa cemaat sıçar’’ diye… Evet, daha önce CHP il başkanı kimliği taşıyan Canan da, Atatürk’e olan düşmanlığı yüzünden sadece Mustafa Kemal diyerek kurtarıcımız ve kurucumuzu aşağılamıştı. Tunceli’ye Dersim diyen Seyit Rıza artığı Celallerin-Cananların CHP’yi ele geçirerek yok edişlerini izlemek beni ziyadesiyle kahrediyor. Dersim'in rövanşını Dersimli Kemal'i partinin başına getirerek alanları göremeyenler beni kahrediyor.   Celal sana söylüyorum Canan sen anla; Mustafa Kemal ve Atatürk birbirini izleyen birbirinden ayrılamaz ölümsüz bir süreçtir. Atatürk, Mustafa Kemal’in devamıdır. Mustafa Kemal yaklaşık 200 yıl süren Türk geri çekilişini durduran, “Tek dişi kalmış canavara” saldırarak, ezelden Türk yurdu olan Aktopraklar’dan sürüp atan, atarken yeryüzünün tüm ezilmiş milletlerine zafer taşıyan yılmaz Türk komutanının adıdır. Atatürk ise süfyan dinini, arap, acem, got talanını Türk’ün bağrından söküp atan, Türk aydınlanmasını başlatan, Türk’e Türk olduğunu hatırlatan, gösteren, Gök-Kurt Töresi’nin vücut bulmuş hali, kendinden kopup, araplaşmasından ötürü sele kapılıp gitmek üzereyken, Aktopraklar’ı bir kurtuluş gemisi misali yeniden inşa eden Türk’ün Nuh’u, gözümüzün nurudur. Süfyan dininin, töresinin savunucularının, sola sığınmış artık yalayıcıların, terörist sevicilerin, hain tohumlarının ATATÜRK adını işitince besmele duymuş şeytana dönmelerinin sebebi işte budur.

Yaptıkları eyleme kendileri bile inanmayan CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı 30 kişiyi ancak ikna ederek, Bakırköy-Ataköy-Yeşilköy sahillerindeki betonlaşmalara yenilerin eklenmesini ve kupon arazi yağmasına dur demek için Yeşilyurt Spor Kulübü önünde basın açıklaması yaptı. Ulu Önder Atatürk’ün kurucusu olduğu CHP’nin Bakırköy İlçe Başkanı olduğu iddia edilen Celal isimli şahıs yaptığı konuşmada tam dokuz defa Mustafa Kemal diyerek, Atatürk demekten imtina etti. Orada bulunan bir avuç şakşakçı ise kendisini uyarmayarak tam tersine alkış tuttular.

Bizde bir deyim vardır, ‘’İmam osurursa cemaat sıçar’’ diye… Evet, daha önce CHP il başkanı kimliği taşıyan Canan da, Atatürk’e olan düşmanlığı yüzünden sadece Mustafa Kemal diyerek kurtarıcımız ve kurucumuzu aşağılamıştı.

Tunceli’ye Dersim diyen Seyit Rıza artığı Celallerin-Cananların CHP’yi ele geçirerek yok edişlerini izlemek beni ziyadesiyle kahrediyor. Dersim'in rövanşını Dersimli Kemal'i partinin başına getirerek alanları göremeyenler beni kahrediyor.

 

Celal sana söylüyorum Canan sen anla; Mustafa Kemal ve Atatürk birbirini izleyen birbirinden ayrılamaz ölümsüz bir süreçtir. Atatürk, Mustafa Kemal’in devamıdır. Mustafa Kemal yaklaşık 200 yıl süren Türk geri çekilişini durduran, “Tek dişi kalmış canavara” saldırarak, ezelden Türk yurdu olan Aktopraklar’dan sürüp atan, atarken yeryüzünün tüm ezilmiş milletlerine zafer taşıyan yılmaz Türk komutanının adıdır. Atatürk ise süfyan dinini, arap, acem, got talanını Türk’ün bağrından söküp atan, Türk aydınlanmasını başlatan, Türk’e Türk olduğunu hatırlatan, gösteren, Gök-Kurt Töresi’nin vücut bulmuş hali, kendinden kopup, araplaşmasından ötürü sele kapılıp gitmek üzereyken, Aktopraklar’ı bir kurtuluş gemisi misali yeniden inşa eden Türk’ün Nuh’u, gözümüzün nurudur.
Süfyan dininin, töresinin savunucularının, sola sığınmış artık yalayıcıların, terörist sevicilerin, hain tohumlarının ATATÜRK adını işitince besmele duymuş şeytana dönmelerinin sebebi işte budur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.