Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursaspor 4 futbolcuyla anlaşma sağladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2022 - 00:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Bursaspor 4 futbolcuyla anlaşma sağladı

Bursaspor Kulübü, ara transfer döneminin son gününde profesyonel futbolculardan 2si 1,5 yıllığına olmak üzere 4 futbolcuyla sezon sonuna kadar anlaşma sağladığını duyurdu.BURSA (İGFA) - Bursaspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, profesyonel futbolcular João Pedro ile sonraki satışının yüzde 50si eski kulübü Pacos Ferreiraya verilmek üzere ve Enver Cenk Şahin ile 1,5 yıllığına, Thievy Bifouma ile sezon sonuna kadar, Yusuf Türk ile kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığını duyuruldu. "Ailemize hoş geldiniz" başlığıyla haberi duyuran kulüp yönetimi, "Bu anlaşmanın kulübümüze ve futbolcularımıza hayırlı olmasını temenni ederiz" ifadelerini kullandı.

Bursaspor Kulübü, ara transfer döneminin son gününde profesyonel futbolculardan 2si 1,5 yıllığına olmak üzere 4 futbolcuyla sezon sonuna kadar anlaşma sağladığını duyurdu.

BURSA (İGFA) - Bursaspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, profesyonel futbolcular João Pedro ile sonraki satışının yüzde 50si eski kulübü Pacos Ferreiraya verilmek üzere ve Enver Cenk Şahin ile 1,5 yıllığına, Thievy Bifouma ile sezon sonuna kadar, Yusuf Türk ile kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığını duyuruldu.

"Ailemize hoş geldiniz" başlığıyla haberi duyuran kulüp yönetimi, "Bu anlaşmanın kulübümüze ve futbolcularımıza hayırlı olmasını temenni ederiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.