Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursadan karla Yıldırım mücadele

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2022 - 20:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Bursadan karla Yıldırım mücadele

Bursanın Yıldırım Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, ilçeyi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale ediyor.BURSA (İGFA) - Bursanın Yıldırım Belediyesi, tüm ülkeyi etkisi altına alan kar yağışının Yıldırımda yaşamı olumsuz etkilememesi amacıyla gerekli tüm önlemleri aldı. Yoğun kar yağışından dolayı vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçenin yüksek kesimlerinde bulunan mahallelerde ve ulaşımın aksadığı yollarda hummalı kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Öte yandan hastane, okul, ibadethane ve kamu kurumlarının çevresinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İletişim Merkezi’ne vatandaştan gelen taleplere de anında müdahale ediyor. Yıldırım Belediyesi, 2 greyder, 6 adet kepçe küreme, 6 tuzlama aracı, 2 tuz yükleme iş makinesi, 11 açık kasa kamyonet, 4 mini kamyonet ve 396 personel ekibiyle ilçe sakinlerinin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına kar ve buzla mücadeleyi sürdürecek. Vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alan Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İletişim Merkezi’ni arayan bir hasta yakınının talebine anında cevap verdi. Mollaarap Mahallesi Vakıf Sokak’ta oturan Bahriye Yaman’ın diyalize gitmesi gerektiğini fakat kar yağışından dolayı yolların kapalı olduğunu bildiren hasta yakınlarının talepleri üzerine harekete geçen karla mücadele ekipleri, yolları açtı, tuzladı ve belediye aracıyla hastayı nakil aracına ulaştırdı. TEYAKKUZDAYIZ Yoğun kar yağışının vatandaşları mağdur etmemesi için tam kadro sahada olduklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçemizin tümünde, yüksek kısımlarında ve Uludağ eteklerinde kalan bölgelerde yoğun olarak yaşanan kar yağışı ile buzlanma sonrasında olumsuzlukların yaşanmaması, hemşehrilerimizin günlük yaşamının sekteye uğramaması ve en önemlisi de ulaşımda aksaklıklar yaşanmaması için ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Yıldırım’ın daha ulaşılabilir olması amacıyla kar yağışı ve buzlanmayla mücadele çalışmalarımız 7 gün 24 saat boyunca devam edecek. Vatandaşlarımız kış mevsimi süresince olası kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumları Yıldırım Belediyesi İletişim Merkezi’nin 444 16 02 numaralı telefonuna iletebilirler. Yıldırım’da hemşehrilerimizin rahatı ve güvenliği için çalışıyoruz” dedi.

Bursanın Yıldırım Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, ilçeyi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale ediyor.

BURSA (İGFA) - Bursanın Yıldırım Belediyesi, tüm ülkeyi etkisi altına alan kar yağışının Yıldırımda yaşamı olumsuz etkilememesi amacıyla gerekli tüm önlemleri aldı. Yoğun kar yağışından dolayı vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçenin yüksek kesimlerinde bulunan mahallelerde ve ulaşımın aksadığı yollarda hummalı kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Öte yandan hastane, okul, ibadethane ve kamu kurumlarının çevresinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İletişim Merkezi’ne vatandaştan gelen taleplere de anında müdahale ediyor. Yıldırım Belediyesi, 2 greyder, 6 adet kepçe küreme, 6 tuzlama aracı, 2 tuz yükleme iş makinesi, 11 açık kasa kamyonet, 4 mini kamyonet ve 396 personel ekibiyle ilçe sakinlerinin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına kar ve buzla mücadeleyi sürdürecek.

Vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alan Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İletişim Merkezi’ni arayan bir hasta yakınının talebine anında cevap verdi. Mollaarap Mahallesi Vakıf Sokak’ta oturan Bahriye Yaman’ın diyalize gitmesi gerektiğini fakat kar yağışından dolayı yolların kapalı olduğunu bildiren hasta yakınlarının talepleri üzerine harekete geçen karla mücadele ekipleri, yolları açtı, tuzladı ve belediye aracıyla hastayı nakil aracına ulaştırdı.

TEYAKKUZDAYIZ

Yoğun kar yağışının vatandaşları mağdur etmemesi için tam kadro sahada olduklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçemizin tümünde, yüksek kısımlarında ve Uludağ eteklerinde kalan bölgelerde yoğun olarak yaşanan kar yağışı ile buzlanma sonrasında olumsuzlukların yaşanmaması, hemşehrilerimizin günlük yaşamının sekteye uğramaması ve en önemlisi de ulaşımda aksaklıklar yaşanmaması için ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Yıldırım’ın daha ulaşılabilir olması amacıyla kar yağışı ve buzlanmayla mücadele çalışmalarımız 7 gün 24 saat boyunca devam edecek. Vatandaşlarımız kış mevsimi süresince olası kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumları Yıldırım Belediyesi İletişim Merkezi’nin 444 16 02 numaralı telefonuna iletebilirler. Yıldırım’da hemşehrilerimizin rahatı ve güvenliği için çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.