Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursada İkilem coşkusu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2022 - 23:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Bursada İkilem coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen seri konserlerde bu kez İkilem grubu hayranlarıyla buluştu. BURSA (İGFA) - 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Bursa’da bu yıl bir haftaya yayılan etkinliklerle dolu dolu kutlamayı sürdürüyor. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Yunuseli Havaalanında düzenlenen seri konserlerin yeni konuğu İkilem grubu oldu. Ahmet Erdem Anadolu Lisesi, Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi ve Borsa İstanbul Fen Lisesi gruplarının konseriyle başlayan etkinlikte Dj Bahadır Gümüşsunun performansının ardından İkilem grubu sahne aldı. İkilem, Bu saatten sonra, Bir sebebi var, Kaybolurum gülüşünde, Geçemem senden, Zamansız şarkılar, Sensiz Uyandım, Karahisar kalesi ve Ayşem gibi beğenilen şarklarını Bursalılar için seslendirdi. Kendilerini müziğin ritmine bırakan gençler, keyifli bir akşam geçirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen seri konserlerde bu kez İkilem grubu hayranlarıyla buluştu.

BURSA (İGFA) - 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Bursa’da bu yıl bir haftaya yayılan etkinliklerle dolu dolu kutlamayı sürdürüyor.

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Yunuseli Havaalanında düzenlenen seri konserlerin yeni konuğu İkilem grubu oldu. Ahmet Erdem Anadolu Lisesi, Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi ve Borsa İstanbul Fen Lisesi gruplarının konseriyle başlayan etkinlikte Dj Bahadır Gümüşsunun performansının ardından İkilem grubu sahne aldı.

İkilem, Bu saatten sonra, Bir sebebi var, Kaybolurum gülüşünde, Geçemem senden, Zamansız şarkılar, Sensiz Uyandım, Karahisar kalesi ve Ayşem gibi beğenilen şarklarını Bursalılar için seslendirdi.

Kendilerini müziğin ritmine bırakan gençler, keyifli bir akşam geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.