Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursa Kestelde karne mutluluğu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2022 - 00:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Bursa Kestelde karne mutluluğu

Bursanın Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır , 2021-2022 yılının ilk dönem karnelerini alarak yarıyıl tatiline başlayan öğrencilerin heyecanını ortak oldu.BURSA (İGFA) - 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk dönemi, dün itibariyle tamamlandı. Birinci dönemi geride bırakan milyonlarca öğrenci karnelerini alarak 2 haftalık yarıyıl tatiline girdi. Bursanın Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır da ilçedeki Atatürk İlköğretim Okulu ve Kestel Anaokulunu ziyaret ederek, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.  Kestel Atatürk ilköğretim okulu ve Kestel Anaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Kaymakam Recep Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları, Kestel İlçe Millî Eğitim Müdürü Cengiz Uç, Kestel Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Başkan Önder Tanır ve protokol üyeleri, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini teslim etti. Karne töreninde konuşan Başkan Önder Tanır "Sizler bizim umudumuz olan geleciğin mimarlarısınız. Aldığınız eğitim ışığında, kendinize, ailenize ve ülkenize fayda sağlayacak neferlersiniz" dedi. Başkan Tanır konuşmasının ardından öğrencileri, ara tatilde Kestel Belediyesi tarafından düzenlenecek olan çocuk etkinliklere davet etti.  

Bursanın Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır , 2021-2022 yılının ilk dönem karnelerini alarak yarıyıl tatiline başlayan öğrencilerin heyecanını ortak oldu.

BURSA (İGFA) - 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk dönemi, dün itibariyle tamamlandı. Birinci dönemi geride bırakan milyonlarca öğrenci karnelerini alarak 2 haftalık yarıyıl tatiline girdi. Bursanın Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır da ilçedeki Atatürk İlköğretim Okulu ve Kestel Anaokulunu ziyaret ederek, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. 

Kestel Atatürk ilköğretim okulu ve Kestel Anaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Kaymakam Recep Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları, Kestel İlçe Millî Eğitim Müdürü Cengiz Uç, Kestel Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Başkan Önder Tanır ve protokol üyeleri, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini teslim etti. Karne töreninde konuşan Başkan Önder Tanır "Sizler bizim umudumuz olan geleciğin mimarlarısınız. Aldığınız eğitim ışığında, kendinize, ailenize ve ülkenize fayda sağlayacak neferlersiniz" dedi.

Başkan Tanır konuşmasının ardından öğrencileri, ara tatilde Kestel Belediyesi tarafından düzenlenecek olan çocuk etkinliklere davet etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.