Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BÜLENT KERİMOĞLU’NA BİZDEN AÇIK DESTEK. YA SİZDEN?

05.06.2021 - 11:21, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BÜLENT KERİMOĞLU’NA BİZDEN AÇIK DESTEK. YA SİZDEN?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hem vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler, hem koskoca bir caddenin araç trafiğine kapatılması, hemde ambulansların geçiş güzergahlarının engellenmesi sebebiyle, 7 yılda bana göre en büyük icraatını gerçekleştirerek Zuhuratbaba Pazar yerini kaldırdı. Bizler yazılarımızda alınan karara destek verdik ve yeni bir yer gösterilerek kimsenin mağdur edilmemesini istedik. Bakırköy Halkı bu konuda sayın Kerimoğlu’nu tamamen yalnız bıraktı. Vay efendim sen misin Pazar yerini kaldıran! Pandemi koşullarına rağmen belediye aleyhine yürüyüşler dünlenmesine müsade edilip-belediye binasına yumurtalar atılmasına göz yumularak ilk adımlar atıldı. Daha sonra, Bakırköy Halkına ait yer için, oy kaygısıyla HDP’li vekiller başta olmak üzere, CHP Genel Merkezi-Milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı, İstanbul Valisi, İBB Başkanı günün 24 saati belediye başkanını arayarak pres yapıp söz söylemeye başladılar. Siz kimin malı için kime baskı yapıyorsunuz? Sonuna kadar haklı olduğu konuda yalnız bırakılan sayın Kerimoğlu, yapılan baskılara daha fazla dayanamayarak, Şaibelerle nam yapmış İstanbul Umum Pazarcılar Odası ile masaya oturtulup, Yap-İşlet modeli üzerinde mutabakata varmak zorunda kaldı. Konu şu an, vicdanlara ve hukuka uygun olmadığı halde belediye meclisi hukuk komisyonunda. MHP Bakırköy İlçe Başkanı, ‘Oy Kaygısı’ yaşamadan ilk adımı atıp gayri yasal bu girişimin karşısında duracaklarının mesajını açık ve net bir biçimde kamuoyuna deklare etti. AK Parti-CHP-İYİ Parti başta olmak üzere Bakırköy’ün tüm siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimlerinin de bu konuda sayın Kerimoğlu’nu yalnız bırakmamaları en büyük dileğimizdir. Sayın İlçe başkanlarına konuya ilişkin özel bilgiler tarafımca gönderilmiştir. Bugüne kadar yanlışların nasıl karşısında durduysak, bugün de ileride telafisi mümkün olmayan yanlışlara hep birlikte DUR diyelim.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hem vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler, hem koskoca bir caddenin araç trafiğine kapatılması, hemde ambulansların geçiş güzergahlarının engellenmesi sebebiyle, 7 yılda bana göre en büyük icraatını gerçekleştirerek Zuhuratbaba Pazar yerini kaldırdı.

Bizler yazılarımızda alınan karara destek verdik ve yeni bir yer gösterilerek kimsenin mağdur edilmemesini istedik. Bakırköy Halkı bu konuda sayın Kerimoğlu’nu tamamen yalnız bıraktı.

Vay efendim sen misin Pazar yerini kaldıran! Pandemi koşullarına rağmen belediye aleyhine yürüyüşler dünlenmesine müsade edilip-belediye binasına yumurtalar atılmasına göz yumularak ilk adımlar atıldı. Daha sonra, Bakırköy Halkına ait yer için, oy kaygısıyla HDP’li vekiller başta olmak üzere, CHP Genel Merkezi-Milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı, İstanbul Valisi, İBB Başkanı günün 24 saati belediye başkanını arayarak pres yapıp söz söylemeye başladılar. Siz kimin malı için kime baskı yapıyorsunuz?

Sonuna kadar haklı olduğu konuda yalnız bırakılan sayın Kerimoğlu, yapılan baskılara daha fazla dayanamayarak, Şaibelerle nam yapmış İstanbul Umum Pazarcılar Odası ile masaya oturtulup, Yap-İşlet modeli üzerinde mutabakata varmak zorunda kaldı. Konu şu an, vicdanlara ve hukuka uygun olmadığı halde belediye meclisi hukuk komisyonunda. MHP Bakırköy İlçe Başkanı, ‘Oy Kaygısı’ yaşamadan ilk adımı atıp gayri yasal bu girişimin karşısında duracaklarının mesajını açık ve net bir biçimde kamuoyuna deklare etti. AK Parti-CHP-İYİ Parti başta olmak üzere Bakırköy’ün tüm siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimlerinin de bu konuda sayın Kerimoğlu’nu yalnız bırakmamaları en büyük dileğimizdir. Sayın İlçe başkanlarına konuya ilişkin özel bilgiler tarafımca gönderilmiştir.

Bugüne kadar yanlışların nasıl karşısında durduysak, bugün de ileride telafisi mümkün olmayan yanlışlara hep birlikte DUR diyelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.