Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bir Ali Azimli geçti hayatımızdan.

ADALAR 03.01.2021 - 13:29, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Bir Ali Azimli geçti hayatımızdan.

Onurlu bir polis, şefkatli bir baba ve yüreği sevgi dolu bir dosttu-abiydi. Kalp kırmaz, karıncayı bile incitmezdi, dal gibi titrerdi çocukça sevdiği çiçeklerini sularken.. MHP Adalar İlçe Yöneticisi Hülya Azimli ablamızın can yoldaşı-gönüldaşı, Adalarımızın adam gibi adamı Ali Azimli ağabeyim; tinin şad mekanın daim uçmağ olsun.  Kelimelerimiz artık kifayetsiz ama tek tesellimiz, “Hiç güzel olmasaydı ölür müydü Peygamber? “

Onurlu bir polis, şefkatli bir baba ve yüreği sevgi dolu bir dosttu-abiydi. Kalp kırmaz, karıncayı bile incitmezdi, dal gibi titrerdi çocukça sevdiği çiçeklerini sularken..
MHP Adalar İlçe Yöneticisi Hülya Azimli ablamızın can yoldaşı-gönüldaşı, Adalarımızın adam gibi adamı Ali Azimli ağabeyim; tinin şad mekanın daim uçmağ olsun.

 Kelimelerimiz artık kifayetsiz ama tek tesellimiz, “Hiç güzel olmasaydı ölür müydü Peygamber? “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.