Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bilecik de bağımlılıkla mücadeleye pedal çevirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2022 - 13:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Bilecik de bağımlılıkla mücadeleye pedal çevirdi

Yeşilay’ın 81 ilde eş zamanlı olarak Bilecik’te de düzenlediği 10. Yeşilay Bisiklet Turu’nda katılımcılar hareketli yaşamı desteklemek ve bağımlılıkla mücadele amacıyla Bilecik sokaklarında pedal çevirdi.Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Yeşilay Bilecik Şubesi ve Bilecik Bisikletliler Derneği tarafından düzenlenen etkinlik Şadırvan mevkiinden başlayarak Tefikbey Caddesi üzerinden devam ederek Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi. Etkinlikte katılımcılarla birlikte bisiklet süren Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Yeşilay ve Kızılay’ın öncülüğünde yapılan bu etkinlikle Bilecik’te farkındalık çalışması yürüttüklerini kaydetti. Valilik tarafından başlatılan Bırak Kazan kampanyası ile Yeşilay Bisiklet Turu etkinliğinin örtüştüğünü belirten Vali Kızılkaya,  sigara kullanıcılarının sigarayı bırakmaları için önlerinde güzel bir fırsat olduğunu düşündüğünü belirterek, kampanyaya katılan vatandaşlarla bir ay boyunca sigarasız yaşamı deneyimlediklerini belirterek, sadece kendileri için değil çevreleri içinde bir deneyim olacağını, kampanyanın sonunda sembolik de olsa hediyelerin takdim edileceğini kaydetti. 

Yeşilay’ın 81 ilde eş zamanlı olarak Bilecik’te de düzenlediği 10. Yeşilay Bisiklet Turu’nda katılımcılar hareketli yaşamı desteklemek ve bağımlılıkla mücadele amacıyla Bilecik sokaklarında pedal çevirdi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Yeşilay Bilecik Şubesi ve Bilecik Bisikletliler Derneği tarafından düzenlenen etkinlik Şadırvan mevkiinden başlayarak Tefikbey Caddesi üzerinden devam ederek Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.

Etkinlikte katılımcılarla birlikte bisiklet süren Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Yeşilay ve Kızılay’ın öncülüğünde yapılan bu etkinlikle Bilecik’te farkındalık çalışması yürüttüklerini kaydetti.

Valilik tarafından başlatılan Bırak Kazan kampanyası ile Yeşilay Bisiklet Turu etkinliğinin örtüştüğünü belirten Vali Kızılkaya,  sigara kullanıcılarının sigarayı bırakmaları için önlerinde güzel bir fırsat olduğunu düşündüğünü belirterek, kampanyaya katılan vatandaşlarla bir ay boyunca sigarasız yaşamı deneyimlediklerini belirterek, sadece kendileri için değil çevreleri içinde bir deneyim olacağını, kampanyanın sonunda sembolik de olsa hediyelerin takdim edileceğini kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.