Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BELEDİYE BAŞKANI ZEYNEL EMRE'Mİ OLACAK?

BAKIRKÖY 29.04.2022 - 14:37, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BELEDİYE BAŞKANI ZEYNEL EMRE'Mİ OLACAK?

Bakırköy Halkı 2024 yılında fırtınanın dinmesini beklerken; Tanrı, ‘daha beter olun’ diyerek üzerimize Tufan mı gönderecek?
Hepimizin gözü aydın, nur topu gibi yeni belediye başkan adayımız doğdu. Kendisi okumuş, tahsilli… hemde milletvekili. CHP içerisinde Dersimciler gurubunun önemli temsilcisi. Hani şu CHP artık misyonunu tamamladı, vakıf olsun diyen 10 Aralıkçıların prensi, vatan haini SeyİT Rıza hayranı Zeynel Emre’den bahsediyorum. Bize ulaşan iddialara göre Zeynel Emre, 2024 yerel seçimlerinde Bakırköy Belediye Başkanı olacakmış. Şimdiden kulis faaliyetlerine başlamış bile… Etrafına topladığı muhaliflere, ‘’2024’de güneşli günler göreceğiz’’ diyormuş. Zavallı muhalifler de, ‘’koskoca milletvekili, yalan mı söyleyecek’’ diyerek, ona safiyane inanıyorlarmış. Peki, şansı var mı? Vallahi var… Zeynel Emre’nin bence değil belediye başkanı, partisinin genel başkanı olma şansı bile var. Şimdi böyle dedim diye Canan Kaftancıoğlu çok bozulacak ama adamın arkasında onu milletvekili yapan dağ gibi babası Ali Hadi Emre var. Gazeteci Yalçın Bayer 12 Haziran 2010 tarihli köşe yazısında Ali Haydar Emre için bakın ne yazmış; ‘’Ali Hadi Emre, Tunceli kökenli eski savcı ve yargıç; son yıllarda İstanbul’da avukatlık yapıyor. Baba Mansur Ocağı’ndan Alevilerin çok sevdiği Zeynel Dede’nin oğlu... Dersimli... AKP milletvekili, Alevi kökenli Reha Çamuroğlu da aynı ‘ocak’tan... Çamuroğlu’nun, Emre’nin tutuklanmasından ötürü rahatsız olduğu biliniyor. (Son dönem AKP’ye geçen Bakan Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ve İbrahim Yiğit’in de yakın arkadaşı... Siirt kökenli, işadamı Ethem Sancak’ın “Gel seni AKP’den milletvekili yapalım” diyebilecek kadar yakın arkadaşı... İstanbul Avcılar’dan TBMM Başkanı M. Ali Şahin’in meslektaşı...’’ Yine 2010 tarihinde, Almanya Alevi-İslam Birliği Başkanı Alişan Hızlı ise Ali Hadi Emre için; “Almanya’dan sık sık konuşurum Ali Haydar Bey dedemizle... Taraf gazetesinin çıkışında destek veren bir kişiydi; bize bu yönde önerilerde bulunuyordu’’ diyor. Yeni belediye başkan adayımızın babası Ali Hadi Emre, aynı zamanda eski bakan Seyfi Oktay’ın da prensi… İmam Cafer’in, ‘Dört Kapı Kırk Makamdan habersiz bir dedenin dedelik yapması caiz değildir’ demesine rağmen, sırf Zeynel dedenin oğlu ve Dersimli olduğu için dedelik makamına layık görülen Ali Hadi Emre; geçmişte uyuşturucu baronunun avukatlığını üstlendiği davada ve eski Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin oğlu Ali Rıza Değirmenci´nin karıştığı adam öldürmeye teşebbüs davasında mahkemeyi etkilemeye çalıştığı için yargılanmıştı. Atatürk’e hakaretler eden Can Dündar, FETÖ’nün tetikçi yazarı Erdem Gül, FETÖ kalemşorları Cevheri Güven ve Murat Çapan’ı zamanında cezaevinde ziyaret eden Zeynel Emre’yi, bence Bakırköy Belediye Başkanlığı kesmez. Ne diyelim, inşallah iddialar gerçek dışıdır. Yoksa, Kerimoğlu gidecek diye bekleyen Bakırköy Halkı, 2024 yılında bu defa Zeynel Emre'yi kesinlikle kaldıramaz. 
Bakırköy Halkı 2024 yılında fırtınanın dinmesini beklerken; Tanrı, ‘daha beter olun’ diyerek üzerimize Tufan mı gönderecek?

Hepimizin gözü aydın, nur topu gibi yeni belediye başkan adayımız doğdu. Kendisi okumuş, tahsilli… hemde milletvekili. CHP içerisinde Dersimciler gurubunun önemli temsilcisi. Hani şu CHP artık misyonunu tamamladı, vakıf olsun diyen 10 Aralıkçıların prensi, vatan haini SeyİT Rıza hayranı Zeynel Emre’den bahsediyorum.

Bize ulaşan iddialara göre Zeynel Emre, 2024 yerel seçimlerinde Bakırköy Belediye Başkanı olacakmış. Şimdiden kulis faaliyetlerine başlamış bile… Etrafına topladığı muhaliflere, ‘’2024’de güneşli günler göreceğiz’’ diyormuş. Zavallı muhalifler de, ‘’koskoca milletvekili, yalan mı söyleyecek’’ diyerek, ona safiyane inanıyorlarmış.

Peki, şansı var mı?

Vallahi var…

Zeynel Emre’nin bence değil belediye başkanı, partisinin genel başkanı olma şansı bile var. Şimdi böyle dedim diye Canan Kaftancıoğlu çok bozulacak ama adamın arkasında onu milletvekili yapan dağ gibi babası Ali Hadi Emre var.

Gazeteci Yalçın Bayer 12 Haziran 2010 tarihli köşe yazısında Ali Haydar Emre için bakın ne yazmış; ‘’Ali Hadi Emre, Tunceli kökenli eski savcı ve yargıç; son yıllarda İstanbul’da avukatlık yapıyor. Baba Mansur Ocağı’ndan Alevilerin çok sevdiği Zeynel Dede’nin oğlu... Dersimli... AKP milletvekili, Alevi kökenli Reha Çamuroğlu da aynı ‘ocak’tan... Çamuroğlu’nun, Emre’nin tutuklanmasından ötürü rahatsız olduğu biliniyor. (Son dönem AKP’ye geçen Bakan Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ve İbrahim Yiğit’in de yakın arkadaşı... Siirt kökenli, işadamı Ethem Sancak’ın “Gel seni AKP’den milletvekili yapalım” diyebilecek kadar yakın arkadaşı... İstanbul Avcılar’dan TBMM Başkanı M. Ali Şahin’in meslektaşı...’’

Yine 2010 tarihinde, Almanya Alevi-İslam Birliği Başkanı Alişan Hızlı ise Ali Hadi Emre için; “Almanya’dan sık sık konuşurum Ali Haydar Bey dedemizle... Taraf gazetesinin çıkışında destek veren bir kişiydi; bize bu yönde önerilerde bulunuyordu’’ diyor.

Yeni belediye başkan adayımızın babası Ali Hadi Emre, aynı zamanda eski bakan Seyfi Oktay’ın da prensi… İmam Cafer’in, ‘Dört Kapı Kırk Makamdan habersiz bir dedenin dedelik yapması caiz değildir’ demesine rağmen, sırf Zeynel dedenin oğlu ve Dersimli olduğu için dedelik makamına layık görülen Ali Hadi Emre; geçmişte uyuşturucu baronunun avukatlığını üstlendiği davada ve eski Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin oğlu Ali Rıza Değirmenci´nin karıştığı adam öldürmeye teşebbüs davasında mahkemeyi etkilemeye çalıştığı için yargılanmıştı.

Atatürk’e hakaretler eden Can Dündar, FETÖ’nün tetikçi yazarı Erdem Gül, FETÖ kalemşorları Cevheri Güven ve Murat Çapan’ı zamanında cezaevinde ziyaret eden Zeynel Emre’yi, bence Bakırköy Belediye Başkanlığı kesmez.

Ne diyelim, inşallah iddialar gerçek dışıdır. Yoksa, Kerimoğlu gidecek diye bekleyen Bakırköy Halkı, 2024 yılında bu defa Zeynel Emre'yi kesinlikle kaldıramaz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.