Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAŞKAN BAKIRKÖY'Ü SEVİYOOO...

BAKIRKÖY 15.02.2020 - 14:15, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BAŞKAN BAKIRKÖY'Ü SEVİYOOO...

Değerli okurlar; bugün ki haberimizde Bakırköy Belediyesinin son 6 yılda yaptığı icraatlara ve başkanın bu icraatlarla ilgili siz Bakırköy halkına verdiği gizli mesajlara kısaca değinip haberin sonunu Japon ablanın yorumuyla sonlandıracağız. Hepinize iyi okumalar ve seyirler…
Değerli okurlar; bugün ki haberimizde Bakırköy Belediyesinin son 6 yılda yaptığı icraatlara ve başkanın bu icraatlarla ilgili siz Bakırköy halkına verdiği gizli mesajlara kısaca değinip haberin sonunu Japon ablanın yorumuyla sonlandıracağız. Hepinize iyi okumalar ve seyirler…   +1 kat ile bölgede inşaat alanı ve nüfus yoğunluğunun artacağını, ilgili kurum görüşlerinin, teklife eklenmesi istenilen plan notlarının teklifte yer almadığı ve çekme mesafelerine ilişkin İstanbul İmar Yönetmeliği hükümlerine aykırılık olduğu, yoğunluk değerlerinin aşılabileceği gibi sebeplerden dolayı reddedileceğini bilmesine rağmen, Kentsel Dönüşüm Planını İBB’ye göndererek Bakırköy halkına, ‘’daha çok +1 beklerseniz’’ mesajını verdi.   Ataköy sahildeki çirkin yapılaşmaya karşı önce itiraz etti ve sonra ne oldu bilinmez aynı çirkin yapıların önünü açıp yürütmeyi durdurma kararlarına bile itiraz eder duruma gelerek sermaye düşmanı olmadığını gösterdi.   Depremde toplanma alanı olarak kullanılacak yerleri yapılaşmaya açıp-parkların cafeler tarafından işgaline göz yumarak deprem gerçeğini ne kadar önemsediği mesajını verdi.   Mevcut Kreş-Park ve binaların isimlerini değiştirip sanki yenilermiş gibi gösterip tekrardan açılışlarını yaparak tam bir icraat adamı olduğu mesajını verdi.   Cumhuriyet Meydanının ismini Tarık Akan Meydanı olarak değiştirerek sanatçının cumhuriyetten daha büyük olduğu mesajını verdi.   AK Partili belediyelerin cami-yurt işlerine soyunmasını Laiklik karşıtlığı olarak gördü ama kendisi cemevi yaptırarak, ‘’yok aslında birbirimizden farkımız’’ mesajını verdi.   Yüzlerce işçiyi ekonomik sebepler göstererek işten attı ama yerlerine kendi yandaşlarını doldurarak, belediyenin yan gelip yatma yeri olduğu mesajını verdi.   Makamında işçiye saldırtarak, Bakırköyspor tesislerinde işletmeciye saldırarak, evinin önünde gazeteciye saldırtarak, kimsenin güvende olmadığı mesajını verdi.   Göreve geldiğinden beri kentsel dönüşüm sorununu çözeceğim dedi ama halen ortada somut bir şey olmayınca, olmayınca olmuyor, çok da şaapmamak lazım mesajı verdi.   10 Dev Proje yaptık dedi ama sadece biri gerçek çıkınca, istesek diğer dokuzunu da gerçekleştirebilirdik mesajını verdi.   Bakırköy Belediye binası inşaatını iki yılda bitirme sözü verdi fakat olmayınca iki yılın sonunda önce valilikle ortak bitireceğiz dedi, sonra İBB ile ortak yapacağız dedi ama bina halen inşaat halinde, tamamlanması için ortak aranırken, belediye başkanı olmakla samanlık seyran olmuyor mesajını verdi.   Her fırsatta sanattan ve sanatçıdan dem vurup, Bakırköy Kent Müzesinde keşkek partisi-vücud yağlarını eritme etkinlikleri düzenleyerek sanattan ne anladığının mesajını verdi.   Maaşlarını alamadıkları için eylem yapan belediye çalışanlarını destekleyerek ne mesajı verdi onu bende anlayamadım vallahi…   Bu icraat listesi daha uzayıp gider. Ne diyelim, başkan Bakırköy’ü çok seviyoooo…   (Haber videosu aşağıdadır.)
Değerli okurlar; bugün ki haberimizde Bakırköy Belediyesinin son 6 yılda yaptığı icraatlara ve başkanın bu icraatlarla ilgili siz Bakırköy halkına verdiği gizli mesajlara kısaca değinip haberin sonunu Japon ablanın yorumuyla sonlandıracağız. Hepinize iyi okumalar ve seyirler…

Değerli okurlar; bugün ki haberimizde Bakırköy Belediyesinin son 6 yılda yaptığı icraatlara ve başkanın bu icraatlarla ilgili siz Bakırköy halkına verdiği gizli mesajlara kısaca değinip haberin sonunu Japon ablanın yorumuyla sonlandıracağız. Hepinize iyi okumalar ve seyirler…

 

+1 kat ile bölgede inşaat alanı ve nüfus yoğunluğunun artacağını, ilgili kurum görüşlerinin, teklife eklenmesi istenilen plan notlarının teklifte yer almadığı ve çekme mesafelerine ilişkin İstanbul İmar Yönetmeliği hükümlerine aykırılık olduğu, yoğunluk değerlerinin aşılabileceği gibi sebeplerden dolayı reddedileceğini bilmesine rağmen, Kentsel Dönüşüm Planını İBB’ye göndererek Bakırköy halkına, ‘’daha çok +1 beklerseniz’’ mesajını verdi.

 

Ataköy sahildeki çirkin yapılaşmaya karşı önce itiraz etti ve sonra ne oldu bilinmez aynı çirkin yapıların önünü açıp yürütmeyi durdurma kararlarına bile itiraz eder duruma gelerek sermaye düşmanı olmadığını gösterdi.

 

Depremde toplanma alanı olarak kullanılacak yerleri yapılaşmaya açıp-parkların cafeler tarafından işgaline göz yumarak deprem gerçeğini ne kadar önemsediği mesajını verdi.

 

Mevcut Kreş-Park ve binaların isimlerini değiştirip sanki yenilermiş gibi gösterip tekrardan açılışlarını yaparak tam bir icraat adamı olduğu mesajını verdi.

 

Cumhuriyet Meydanının ismini Tarık Akan Meydanı olarak değiştirerek sanatçının cumhuriyetten daha büyük olduğu mesajını verdi.

 

AK Partili belediyelerin cami-yurt işlerine soyunmasını Laiklik karşıtlığı olarak gördü ama kendisi cemevi yaptırarak, ‘’yok aslında birbirimizden farkımız’’ mesajını verdi.

 

Yüzlerce işçiyi ekonomik sebepler göstererek işten attı ama yerlerine kendi yandaşlarını doldurarak, belediyenin yan gelip yatma yeri olduğu mesajını verdi.

 

Makamında işçiye saldırtarak, Bakırköyspor tesislerinde işletmeciye saldırarak, evinin önünde gazeteciye saldırtarak, kimsenin güvende olmadığı mesajını verdi.

 

Göreve geldiğinden beri kentsel dönüşüm sorununu çözeceğim dedi ama halen ortada somut bir şey olmayınca, olmayınca olmuyor, çok da şaapmamak lazım mesajı verdi.

 

10 Dev Proje yaptık dedi ama sadece biri gerçek çıkınca, istesek diğer dokuzunu da gerçekleştirebilirdik mesajını verdi.

 

Bakırköy Belediye binası inşaatını iki yılda bitirme sözü verdi fakat olmayınca iki yılın sonunda önce valilikle ortak bitireceğiz dedi, sonra İBB ile ortak yapacağız dedi ama bina halen inşaat halinde, tamamlanması için ortak aranırken, belediye başkanı olmakla samanlık seyran olmuyor mesajını verdi.

 

Her fırsatta sanattan ve sanatçıdan dem vurup, Bakırköy Kent Müzesinde keşkek partisi-vücud yağlarını eritme etkinlikleri düzenleyerek sanattan ne anladığının mesajını verdi.

 

Maaşlarını alamadıkları için eylem yapan belediye çalışanlarını destekleyerek ne mesajı verdi onu bende anlayamadım vallahi…

 

Bu icraat listesi daha uzayıp gider. Ne diyelim, başkan Bakırköy’ü çok seviyoooo…

 

(Haber videosu aşağıdadır.)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.