Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bakırköy halkı, imar artışı ve kentsel dönüşüm talebiyle eylem kararı aldı!

ARŞİV 05.02.2020 - 12:31, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Bakırköy halkı, imar artışı ve kentsel dönüşüm talebiyle eylem kararı aldı!

Son günlerde yaşanan depremlerin de etkisiyle,  yaklaşık 3 ay önce Bakırköy Belediye Meclisi’nden alınan ortak kararla İBB’ye gönderilen Kentsel Dönüşüm ve imar artışı planlarıyla ilgili herhangi bir gelişmenin olmamasına isyan eden Bakırköy halkı, 8 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 14:00’da Özgürlük Meydanı’nda basın açıklaması yapma kararı aldı.  İBB'de bekleyen dönüşüm ve imar artışı planlarıyla ilgili yapacakları basın açıklamasının ardından, yine İBB'ye gönderilmek üzere imza kampanyasının da başlatılacağını belirtilirken, mahalle muhtarlarının sosyal medya çağrısı ile vatandaşlar Özgürlük Meydanı’nda buluşacaklar.  8 ŞUBAT CUMARTESİ, SAAT 14:00’DA ÖZGÜRLÜK MEYDANI’NDA Daha çok imza toplayabilmek için eyleme gelemeyenlerin, 'BAKIRKÖY İÇİN İMAR ARTIŞI İSTİYORUZ' üst başlığı ile çevresindekilerden imza toplamalarını isteyen muhtarlar, mahalle halkının haklı taleplerini sonuna kadar desteklediklerini açıkladı.  “Sesimizi duyan var mı?” diyerek sosyal medya hesabından mahalleliye çağrı yapan Zuhuratbaba Mahalle Muhtarı M. Aykut İncesaraç, Bakırköy’ün hayati önem taşıyan en önemli meselesi olan imar artışı ve kentsel dönüşüm planlarıyla ilgili somut bir bilgi olamamakla birlikte, gerek sözlü, gerekse yazılı halde sordukları sorularının da yanıtsız kaldığını ifade ederek, tepkisini de dile getirdi.  Selvi SARITAÇ / Mahmut ERDİNÇ

Son günlerde yaşanan depremlerin de etkisiyle,  yaklaşık 3 ay önce Bakırköy Belediye Meclisi’nden alınan ortak kararla İBB’ye gönderilen Kentsel Dönüşüm ve imar artışı planlarıyla ilgili herhangi bir gelişmenin olmamasına isyan eden Bakırköy halkı, 8 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 14:00’da Özgürlük Meydanı’nda basın açıklaması yapma kararı aldı. 
İBB'de bekleyen dönüşüm ve imar artışı planlarıyla ilgili yapacakları basın açıklamasının ardından, yine İBB'ye gönderilmek üzere imza kampanyasının da başlatılacağını belirtilirken, mahalle muhtarlarının sosyal medya çağrısı ile vatandaşlar Özgürlük Meydanı’nda buluşacaklar. 
8 ŞUBAT CUMARTESİ, SAAT 14:00’DA ÖZGÜRLÜK MEYDANI’NDA
Daha çok imza toplayabilmek için eyleme gelemeyenlerin, 'BAKIRKÖY İÇİN İMAR ARTIŞI İSTİYORUZ' üst başlığı ile çevresindekilerden imza toplamalarını isteyen muhtarlar, mahalle halkının haklı taleplerini sonuna kadar desteklediklerini açıkladı. 
“Sesimizi duyan var mı?” diyerek sosyal medya hesabından mahalleliye çağrı yapan Zuhuratbaba Mahalle Muhtarı M. Aykut İncesaraç, Bakırköy’ün hayati önem taşıyan en önemli meselesi olan imar artışı ve kentsel dönüşüm planlarıyla ilgili somut bir bilgi olamamakla birlikte, gerek sözlü, gerekse yazılı halde sordukları sorularının da yanıtsız kaldığını ifade ederek, tepkisini de dile getirdi. 
Selvi SARITAÇ / Mahmut ERDİNÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.