Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bakan Soyludan Niğdede yaralılara ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2022 - 20:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Bakan Soyludan Niğdede yaralılara ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Partinin Adanada düzenlediği şenlikten dönen gençleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.NİĞDE (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Niiğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Niğde Valisi Mustafa Koçun de eşlik ettiği ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, Adanadan Konyaya giderken 44 kişiyi taşıyan otobüsün şarampole yuvarlandığını ve herkesi hüzne boğan bir trafik kazasının yaşandığını hatırlatarak, kazanın hemen ardından yetkililerin ve görevlilerin olay yerine gittiğini ve yaralıların ambulanslarla hastanelere sevkinin başladığını belirtti. "18 kardeşimizin Ereğli Devlet Hastanesine, diğerlerinin de Niğde ve Bordaki devlet hastanelerine sevkleri gerçekleşti. Kaza yerinde 2 kardeşimizi kaybettik" diyen Bakan Soylu, "Şu anda bir kardeşimiz Kayserideki Erciyes Üniversitemize sevk edildi. Bir kardeşimiz Konyada yoğun bakımda, üç kardeşimiz de burada yoğun bakımda. Toplamda 28 kardeşimiz gözlem altında. Diğerlerinin hayati tehlikesi söz konusu değil. Yoğun bakımdakileri de bütün imkanlarla beraber doktorlarımız takip ediyor. Tüm imkanları ortaya koymaya çalışıyorlar. Kazanın şoförün uyumasından kaynaklandığı, şoförün ilk verdiği beyanda ortaya çıkıyor. Elbette ki acımız büyük" diye konuştu. https://twitter.com/TC_icisleri/status/1528337386140229633

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Partinin Adanada düzenlediği şenlikten dönen gençleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

NİĞDE (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Niiğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Niğde Valisi Mustafa Koçun de eşlik ettiği ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, Adanadan Konyaya giderken 44 kişiyi taşıyan otobüsün şarampole yuvarlandığını ve herkesi hüzne boğan bir trafik kazasının yaşandığını hatırlatarak, kazanın hemen ardından yetkililerin ve görevlilerin olay yerine gittiğini ve yaralıların ambulanslarla hastanelere sevkinin başladığını belirtti.

"18 kardeşimizin Ereğli Devlet Hastanesine, diğerlerinin de Niğde ve Bordaki devlet hastanelerine sevkleri gerçekleşti. Kaza yerinde 2 kardeşimizi kaybettik" diyen Bakan Soylu, "Şu anda bir kardeşimiz Kayserideki Erciyes Üniversitemize sevk edildi. Bir kardeşimiz Konyada yoğun bakımda, üç kardeşimiz de burada yoğun bakımda. Toplamda 28 kardeşimiz gözlem altında. Diğerlerinin hayati tehlikesi söz konusu değil. Yoğun bakımdakileri de bütün imkanlarla beraber doktorlarımız takip ediyor. Tüm imkanları ortaya koymaya çalışıyorlar. Kazanın şoförün uyumasından kaynaklandığı, şoförün ilk verdiği beyanda ortaya çıkıyor. Elbette ki acımız büyük" diye konuştu.

https://twitter.com/TC_icisleri/status/1528337386140229633
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.