Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bakan Çavuşoğlu Filistin ve İsrail yolcusu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 19:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Bakan Çavuşoğlu Filistin ve İsrail yolcusu

Dışişleri Bakanlığı’ndan 15 yıl sonra yapılacak İsrail ziyaretine ilişkin açıklama yapıldı.ANKARA (İGFA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yarın Filistin’i, Çarşamba günü ise İsrail’i ziyaret edecek. Bakan Çavuşoğlunun Filistin ve İsrail ziyaretine ilişkin yapılan açıklamada,  Bakan Çavuşoğlunun 2010 yılında Türkiye ve Filistin Dışişleri Bakanları başkanlığında tesis edilen Ortak Komite’nin ikinci toplantısına başkanlık etmek üzere Filistin’i 24 Mayıs 2022 tarihinde ziyaret edeceği duyuruldu. Açıklamada, "Sayın Bakanımızın bahsekonu ziyareti çerçevesinde, Filistin Dışişleri Bakanı Sayın Riyad Malki ile ikili görüşmeler gerçekleştirmesi ve Filistin Devlet Başkanı Sayın Mahmud Abbas’la da biraraya gelmesi planlanmaktadır" denildi. Bakanlık, 25 Mayıs 2022 tarihli İsrail ziyaretine ilişkin de, Bakan Çavuşoğlunun, İsrail Dışişleri Bakanı ve Alternatif Başbakan Yair Lapid’le ikili ve heyetlerarası görüşmeler yapması ve bu kapsamda İsrail’le ikili ilişkilerin yanısıra bölgesel ve uluslararası konular hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörüldüğünü duyurdu.

Dışişleri Bakanlığı’ndan 15 yıl sonra yapılacak İsrail ziyaretine ilişkin açıklama yapıldı.

ANKARA (İGFA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yarın Filistin’i, Çarşamba günü ise İsrail’i ziyaret edecek.

Bakan Çavuşoğlunun Filistin ve İsrail ziyaretine ilişkin yapılan açıklamada,  Bakan Çavuşoğlunun 2010 yılında Türkiye ve Filistin Dışişleri Bakanları başkanlığında tesis edilen Ortak Komite’nin ikinci toplantısına başkanlık etmek üzere Filistin’i 24 Mayıs 2022 tarihinde ziyaret edeceği duyuruldu.

Açıklamada, "Sayın Bakanımızın bahsekonu ziyareti çerçevesinde, Filistin Dışişleri Bakanı Sayın Riyad Malki ile ikili görüşmeler gerçekleştirmesi ve Filistin Devlet Başkanı Sayın Mahmud Abbas’la da biraraya gelmesi planlanmaktadır" denildi.

Bakanlık, 25 Mayıs 2022 tarihli İsrail ziyaretine ilişkin de, Bakan Çavuşoğlunun, İsrail Dışişleri Bakanı ve Alternatif Başbakan Yair Lapid’le ikili ve heyetlerarası görüşmeler yapması ve bu kapsamda İsrail’le ikili ilişkilerin yanısıra bölgesel ve uluslararası konular hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörüldüğünü duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.